Suosittelen

Kure Store – Oulu

Toukokuu pyörähti käyntiin ja nyt mennään kovaa vauhtia kohti kesää, jee! Me vietettiin vappua Oulussa, joten tällä kertaa en koristellut kotiin mitään vappuaiheista sisustusta. Oulussa on aina kiva käydä ja tälläkin kertaa sieltä löytyi jotain uutta, tai ainakin minun näkökulmasta katsottuna 🙂 Hallituskadulle oli avattu uusi suomalaiseen designiin erikoistunut liike nimeltään Kure. Olin aivan ihastuksissani tähän erikoismyymälään, joten pakko vinkata tästä myös eteenpäin. Mahtavaa, että tällaisia erikoisliikkeitä perustetaan!

Kurkkasin Kure:n nettisivuille ja siellä heidän konseptiaan luonnehditaan näin: ”Liikkeestämme löytyy kattava kirjo kotimaisia brändejä ja suunnittelijoita ympäri Suomen. Haluamme tuoda suomalaista designia katukuvaan tarjoamalla tyylikästä vaatetusta ja koruja sekä sisustustuotteita piristämään arkeasi.” Kure Store.fi

Kysäisin jos saisin napata muutaman kuvan, joten nyt sitten vilkaisu itse myymälään 🙂

 

suomalaisen designin erikoisliike Kure

 

Kure:n osoite on Hallituskatu 30, eli pikkaisen matkaa kauppakeskus Valkeasta juna-asemalle päin. Liikkeen tilat olivat todella hyvän kokoiset ja hypisteltävää riitti paljon. Tykkäsin todella paljon siitä, että koruja oli runsain mitoin esillä. Tunnelma oli muutenkin mukavan rento ja välitön.

 

suomalaisen designin erikoisliike Kuresuomalaisen designin erikoisliike Kure

 

Kuressa oli esille kattava kokonaisuus suomalaisia vaatebrändejä. Vaatteita sekä koruja löytyi niin ala- kuin yläkerrastakin.

 

suomalaisen designin erikoisliike Kure suomalaisen designin erikoisliike Kuresuomalaisen designin erikoisliike Kure  suomalaisen designin erikoisliike Kure

 

Alla kuvassa näkyvä Papurinon puinen Oulun kaupunkikartta oli todella hieno. Tätä löytyi myös puunvärisenä. Aika ihana vaihtoehto perinteisille kaupunkijulisteille.

 

suomalaisen designin erikoisliike Kure suomalaisen designin erikoisliike Kure suomalaisen designin erikoisliike Kure

 

Meinasin ostaa ylhäällä kuvassa näkyvät puiset korvikset ( alhaalla vasemmat), sillä ne olivat kyllä todella kauniit! Tuolta olisi kyllä tarttunut matkaan toinen toistaan ihanampia juttuja.

Nämä herkut jäivät kuitenkin odottamaan seuraavaan kertaan. Kannattaa poiketa ihastelemassa mitä kaikkea jännää Kuresta löytyykään.

Oulusta löytyy myös kaikkea muuta kivaa. Kurkkaa esimerkiksi postaus ”Vinkkejä Ouluun: Sisustuskaupat Oulussa”. Lisäksi Ouluun Rotuaarille on avattu Vimman myymälä, josta löytyy myös Outlet -puoli, vink vink 🙂

Pitääpäs meilkein koota oma TOP 10 Oulu -shoppailuvinkit yhdelle koolle näin kesän kynnyksellä.

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *