Puutarha/Parveke

Kohti kesää: Sähäkkä Pinepeak lasten polkupyörä

Kaupallinen yhteistyö Jollyroomin kanssa.

Sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit merkattu *-merkillä.

Jollyroom Pinepeak polkupyörä.

Lasten Pinepeak polkupyörä

Meillä ollaan täällä jo siinä iässä, että on ollut aika siirtyä kohti ”isojen poikien” polkupyörää ja yhteistyössä Jollyroomin kanssa hankimme tämän vauhdikkaan *Pinepeak Benjamin polkupyörän. Polkupyörä on 16 tuumainen ja siinä on apupyörät avittamassa pientä hurjastelijaa. Meillä ollaan pitkään menty jo potkupyörällä/tasapainopyörällä ja oli aika siirtyä polkimilla varustettuun ”oikeaan” pyörään. Päiväkodissa on ollut myös leikkikäytössä useampi kolmipyöräinen polkupyörä, jossa on ollut polkimet ja meno niiden kanssa on sujunut todella hyvin. Siirtyminen tähän isompaan 16 tuumaiseen polkupyörään kävi siis suht helposti.

Jollyroom Pinepeak polkupyörä.
*Jollyroomin Pinepeak Benjamin polkupyörä on 16 tuumainen ja sähäkän sininen menopeli.

Viime päivät ollaankin harjoiteltu pyöräilemistä ja opeteltu jarruttamista, sekä muita taitoja. Kovasti poitsu olisi sitä mieltä, että apupyörät voisi ottaa pois, mutta ainakin hetken ne saavat siinä olla 🙂 Meillä ei ole ennen menty noin isolla pyörällä, joten alkuun totuttelemme korkeampaan pyörään, ajoasentoon, jarruttamiseen jne. Uskon kuitenkin että ei mene kauaa, kun apupyörät kyllä voi ottaa pois.

Jollyroom Pinepeak polkupyörä.
Poitsu valitsi itse Jollyromin valikoimasta tämän pyörän. Hän piti erityisesti pyörän väreistä, vihreästä ja sinisestä.

Jollyroom Pinepeak polkupyörä.
Kyllä kelpaa tällä menopelillä harjoitella pyöräilyä!

Nyt kun meillä on päästy tähän vauhdin hurmaan, odotan itse kovasti että pääsemme pyöräretkille ja lenkille niin, että lapsi voi pyöräillä kun äiti lenkkeilee. Siinä saa sitten varmasti kunnon spurttejakin välissä 😀

Mukavuutta ulkovaatteisiin

Nyt on ollut vielä sen verran koleita ilmoja, että on pitänyt pukea melko lämpimästikin vielä vaatetta päälle ulos mentäessä. Välillä paistaa aurinko ja välillä tuulee kylmästi. Meille tuli samassa paketissa myös pyöräkuvissa näkyvät *Nordbjørn Bohus pileetakki ja *Nordbjørn Bokenäs softshell housut. Softshell-housut ovat todella joustavat sekä mukavat päällä, mutta samalla niissä on kunnon vahvikkeet polvissa. Nordbjørnin fleecetakki on myös todella mukava päällä ja hyvä välimalli, kun miettii tarkenisiko jo jollain kevyemmällä vaihtoehdolla kuin takilla.

lasten_fleecetakki
Nordbjørnin Bohus pileetakki menee hyvin myös kauppareissuilla. Takista löytyy kivat yksityiskohdat ja se toimii myös välikerroksena talvisin.

lasten_softshell_housut
Nordbjørnin Bohus softshell-housut ovat todella mukavaa vettä hylkivää materiaalia. Lisäksi polvista ja takamuksesta löytyy vahvikkeet, jotka ovat vauhdikkaissa leikeissä aika ehdottomat.

Valmiina vesileikkeihin Fippla vesipyssyllä
Jollyroom Fippla vesipyssy.

Täällä ollaan myös jo valmiina vesileikkeihin ja mukana menossa on iso *Fippla vesipyssy, joka suihkuttaa vettä jopa 8 metrin päähän! Ensi viikollehan luvattiin jo helteitä, niin silloin päästään ehkä testaamaan tätä ihan kunnolla 🙂

Jollyroom Fippla vesipyssy.
Saa nähdä kummat leikkii tällä enemmän, aikuiset vai lapset!

Sandaalit kohti kesää

Meillä oli lisäksi tarvetta uusille kesäsandaaleille ja päädyimme *Nordbjørn Adventure sandaaleihin, jotka ovat umpikärkiset ja vedenkestävät. Umpikärkiset sandaalit ovat siitä hyvät, että ne suojaavat pieniä varpaita vauhdikkailta ulkoleikeiltä. Ainakin meillä kickbike pyörällä jarruttaminen tapahtuu kengän kärjellä, joten tällä hetkellä jokainen ulkokenkä on kärjestä rispaantunut ja puhki, heh! Näissä Nordbjørnin sandaaleissa on kunnon kumivahvikkeet kengän kärjissä, joten eipähän tarvitse miettiä kankaan puhki kulumista. Lapsen on myös helppo laittaa kengät itse jalkaan ja ne ovat loistavat vesileikkeihin.

Jollyroom lasten sandaalit.

Nyt vaan sitten enää odotellaan niitä lämpimiä kelejä! Ihanaa että kesä tulee ja leikit painottuvat ulos. Meillä onkin ollut viime vuonna hankittu Jollyroomin trampoli ”Kesän hauskimmat ulkoleikit: Trampoliini ja vesipöytä” jo kovassa käytössä. Pidimme trampoliinin samalla paikalla ulkona koko talven, eikä siinä näy mitään muutoksia talven jäliltä. Edelleen olen todella tyytyväinen näppärään kokoon, kun se ei vie paljoakaan tilaa pieneltä pihalta.

Ihanaa kesän odotusta!

Seuraatko jo näitä?  Sisustussuunnittelu Hurmaava Design // instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *