Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone osaksi sisustusta

pieni kodinhoitohuone

Meille luksusta on ollut oma pieni kodinhoitohuone, jollaista minulla ei ole aikuisiällä itselläni ikinä ollut. Kodinhoitohuonetta suunnitellessani, halusin sen osaksi sisustusta ja valitsin rakennusvaiheessa sinne ajattomia ja yhdenmukaisia kalusteita ja laattoja, joita löytyy myös muualta kodistamme. Esimerkiksi kodinhoitohuoneen taso on samaa materiaalia ja sävyä kuin keittiön alakaapit. Lisäksi kodinhoitohuoneessamme on samat lattialaatat kuin pikku vessassa ja kylpyhuoneessa. Postauksesta ”Pienen wc:n sisustus – monikäyttöinen vaneri” löytyy kuvia pikku vessan sisustuksesta ja sen ihanasta vaneriseinästä ja ”Pieni kylpyhuone ja sauna – vinkkejä sisustamiseen” pääsette kurkkaamaan myös kylpyhuoneeseen.

Kaapit valitsimme valkoiseksi, jolloin tunnelma on rauhallinen ja linjakas. Tykkään kuitenkin myös hieman maustaa kodinhoitohuoneen sisustusta meidän kodin yleisen tunnelman mukaisesti, joten olen tuonut ylähyllyille koreja, samaa sävyä olevan maton, pienen taulun ja ryhdikkään saippuapullon. Myönnetään, että paperitähti ei kuulu sisustukseen, vaan on tässä ihan tunnelmaa luomassa kuvaan 😀 Yleensähän kodinhoitohuoneen tasojen päällä on kaikenlaista pussukkaa ja vaatemyttyä jolloin on hyvä, että kaikki ylimääräinen tingelitangeli on poissa tieltä! Aikaisempi postaus kodinhoitohuoneeseen löytyy muuten ”Pienen kodinhoitohuoneen sisustus” linkin takaa.

pieni kodinhoitohuone
Pesumerkit -taulu sopii kauniisti kodinhoitohuoneen sisustukseen.

Uusin tulokas kodinhoitohuoneeseen on 2xilo -merkin ”Pesumerkit”-posteri, jonka olen laittanut puisiin kehyksiin. Sain posterin 2xilon Jenniltä, kun toimin hänen brändilähettiläänä vielä tämän joulukuun. Ajattelin ensin, että laitan taulun tuohon vasemmalle seinälle missä on kylppärin ovi, mutta koska juliste on A4 kokoinen, mahtuu se täydellisesti myös kodarin välitilaan.

pieni kodinhoitohuone

Vaikka tuo meidän kodinhoitohuone on aika pieni, niin se on kyllä sitäkin kätevämpi. Pienen pyykkitelineen ja saa juuri ja juuri seinää vasten niin, ettei se ole tiellä. Itse asiassa tuo pyykkien kuivaus on juuri sellainen juttu mikä on ärsyttävää puuhaa pienissä neliöissä. Pyykkitelinettä kun joutuu säilyttämään usein olohuoneessa tai sen lähettyvillä, ja se antaa hieman häiritsevän vaikutelman.

Mutta ei muuta kuin pyykkikone laulamaan! Kivaa sunnuntaita!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

4 kommenttia

  • idahhh

    Ihanan seesteinen tunnelma! 🙂 olisiko kodinhoitohuoneeseen mahdollista asentaa kattoon tai johonkin seinien tai kaappien väliin tanko? Edes lyhyt sellainen? Meillä on hyvin haasteellinen ja ahdas kodinhoitohuone joka L-muotoinen ja siellä on kolme ovea eri suuntiin. Pyykin kuivaus jokapäiväinen riesa mutta kun asennettiin pitkä tanko kattoon ovein yläpuolelle – se on ollut nerokkain ratkaisu ikinä! Eipä olla enään tarvittu niitä iän ikuisia kammottavia siirrettäviä pyykkitelineitä kun nyt saamme lähes kaikki pyykit kuivumaan henkareille tangolle (ja vaatteet kaikenlisäksi vaikuttavat kuivuvan henkareilla paljon nopeammin!). Sukille ja alusvaatteille meillä on seinässä pieni ulosvedettävä kuivausteline 🙂

    • Hanna

      Kiitos! Olisipa kiva nähdä kuvaa teidän ratkaisusta 😀 Mietin tuota tanko asiaa nimittäin. Sellainen voisi olla kätevä, mutta mietin että tuleeko ne paidat kuitenkin roikkumaan liian alas ja joka tapauksessa kulkutielle, hmmm. Meidän kodari on tosi kapea. Täytyy varmaan ottaa mittanauha esiin ja pohtia lisää asiaa, kiitti vinkistä 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *