Inspiraatio

Kevään 2017 Ikea uutuudet

On aina kutkuttavaa, kun Ikea julkaisee uutuuksiaan näin kevään kynnyksellä. Keväällä tekee mieli aina tuoda jotain ”pientä uutta piristystä kotiin”, ja tässäpäs muutama omaan silmään pistävä sisustusihanuus.

Ikea PS 2017 -mallisto on skandinaavisen yksinkertainen ja kaunis. Tykkään kovasti ilmavasta seinähyllystä ja tarjoilu-/apupöydästä. Seinähylly sopisi kyllä erittäin hyvin jopa Lundia -hyllyn haastajaksi ja jos hinta ratkaisee, niin taitaapa ikean versio viedä voiton.

 

ikea ps 2017 uutuudet

Jos kotona on tilaa vain pienille yksityiskohdille, niin kannattaa kurkata kauniin harmaat ”Kolokvint -suojaruukut”, hemaisevan houkutteleva ”Senap -ruukku”, sekä nyt suuressa suosiossa olevat kaktusaiheiset koristeet.  Noihin suojapussukoihin keksii varmasti myös muuta käyttötarkoitusta. Ne sopivat esimerkiksi pienten tavaroiden säilytykseen, tai vaikkapa lelupussukoiksi.

ikea uutuudet 2017

Odotan myös kovasti huhtikuussa kauppoihin tulevaa Stockholm 2017 -mallistoa. Malliston tuotteissa näyttäisi vilahtavan ainakin melko paljon rottinkisia huonekaluja ja maanläheisiä sävyjä.

 

ikea stockholm 2017 uutuudet ikea stockholm 2017 uutuudet

Kuvat: Ikea

 

Ei muutakuin ihanaa sisustuskevättä 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *