Puutarha/Parveke

Kesän hauskimmat ulkoleikit: Trampoliini ja vesipöytä

Sisältää mainoslinkkejä.

Mainoslinkit merkattu * -merkillä.

 

pieni trampoliini

 

Meille on muuttanut trampoliini! Kesän hauskimmat leikit syntyvät ulkona ja nyt meidän pihalta löytyy kompaktin kokoinen *Pinepeak  Trampoliini ja kesäpäivien vesileikkeihin loistavasti sopiva *Fippla Merirosvojen hyökkäys -vesipöytä. *Jollyroomilta löytyy vaikka mitä hauskaa kesän ulkoleikkeihin ja yhteistyössä heidän kanssaan saimme meidän minille, ja toki myös hänen kavereilleen, hauskaa yhteistä kesäaktiviteettia!

 

*Pinepeak Trampoliini 244cm

Jollyroomin *Pinepeak trampoliini + suojaverkko on juuri sopivan kokoinen meidän pihaan, sillä se on halkaisijaltaan 244cm. Eli kyseessä ei ole mahdottoman iso kokonaisuus, vaan juuri sopivan kompakti. Trampoliini joustaa hyvin ja siinä on helppo hyppiä, joten se on todella ihana pikku ihmisille. Trampalle pääsee helposti itse (ja tämä onkin aika siisti juttu, kun mini voi itse kiivetä pieniä tikkaita pitkin ylös trampoliinille) ja lisäksi suojaverkko opeteltiin sulkemaan omatoimisesti. Trampoliini kestää hyvin käyttöä sillä se on valmistettu galvanoidusta teräksestä, joka ehkäisee ruostetta. Matto on liukumaton, sekä UV-kestävä ja lisäksi siinä on kunnon reunapehmusteet.

 

pieni trampoliini
Trampoliinin kokoaminen meinasi olla hieman haastavaa, sillä mini ei meinannut pysyä housuissaan ja yritti koko ajan kiivetä hyppimään, heh!

Trampoliinia on myös helppo nostaa ja siirtää kahdestaan esimerkiksi ruohon leikkuuta varten tai jos haluaa vaihdella paikkaa nurmikolla, sillä se ei ole mahdottoman painava. Hyppiessä se kuitenkin on tasapainoinen ja tukeva, joten sen kaatumista ei tarvitse pelätä. Tämä trampoliini sopii hyvin kyllä pieneen pihaan, eikä valtaa koko nurmialuetta! Jää siis hyvin tilaa kukkaistutuksille 🙂

 

pieni trampoliini

 

Meillä hypitään nyt joka päivä trampoliinilla ja se on ihan ykkösjuttu! Parasta trampoliinissa on juurikin tuo täydellinen koko. Ei liian suuri, mutta ei myöskään liian pieni. Lapsi pystyy siinä tilavasti hyppimään ja leikkimään vauhdikkaita pomppuleikkejä. Meille trampoliinit ovat tulleet tutuiksi sisäleikkipuistoissa ja aina kun poitsu on nähnyt lähettyvillä trampoliinin, on hän pyytänyt päästä hyppimään. Nyt terassilta on ihana juosta omalle trampalle ja hyppiä niin kauan kuin huvittaa!

 

pieni trampoliini
Ai että! Viimein odotus palkittiin ja trampalle pääsi hyppimään!

 

pieni trampoliini
Ei muuta kuin tikkaita pitkin ylös ja verkko kiinni!
Vesipöytä: *Merirosvojen hyökkäys

Hyppiessä toki tulee lämmin ja sen jälkeen onkin kiva siirtyä vesileikkien pariin. Tämä Jollyroomin *Fippla Vesipöytä on houkuttelee uimaan ja veden kanssa touhuamaan. Meillä on noussut hauskimmaksi jutuksi Merirosvolaivassa oleva vesitykki, joka ampuu vettä ja se muuten ampuu yllättävän kauas, heh! Äiti on siis kastunut! Paketin mukana tulee myös kauha jolla vettä kaadetaan ylös torniin, jolloin vesirattaat alkavat pyöriä. 

 

vesileikkipoyta

 

Itse olen laittanut Merirosvolaivan keskelle puhallettavaa lastenallasta, sillä sieltä sitä on helppo täyttää vedellä. Laivat uivat välillä altaassa ja toisinaan myös leikkijä itse! Tämä *vesipöytä on sopivan iso ja se seisoo tukevasti kolmella jalalla. 

 

vesileikkipoyta
Vesileikit viilentävät ja ovat mielenkiintoista puuhaa!

vesileikkipoyta

 

Meillä on ollut tämä vesileikkipöytä myös porealtaassa ja vene kelluu tosi hyvin! Toki jos sen täyttää täyteen vettä, niin silloin se tietysti uppoaa, mutta toisaalta sehän kuuluu osana leikkiin 😀

 

vesileikkipoyta 

Nyt löytyy kyllä pihalta puuhaa kesäksi! Me ollaan perheenä todella paljon ulkona ja on mukavaa, että pihalta löytyy aktiviteetteja. Tämä kesä vietetään kotona, joten nyt on paljon kivoja juttuja omalla pihalla. Varmasti ei tule aika pitkäksi!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram @hurmaavanvalkeaa// facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

 

3 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *