Keittiö

Valkoinen keittiö hohtaa kevätauringossa

Valkoinen keittiö loistaa kun aurinko paistaa pitkälle iltaan ja koti kylpee valossa. Kunpa tämän keittiön saisi aina pidettyä näin pelkistettynä ja puhtaana kuin näissä kuvissa 🙂 Kummasti sitä pientä tilpehööriä alkaa kuitenkin tähän saarekkeelle kertyä ja vaikka kuinka yritin, että jääkaapin ja pakastin oveen ei kiinnitettäisi mitään lippulappusia, niin siellähän ne nyt komeasti loistaa, haha!

Itse tykkään kovasti piristää kotia kukkakimpuilla ja olenkin onnistunut samaan ne kestämään todella pitkään! Leikkaan vaan aina uusia imupintoja ja vaihdan vettä. Nämäkin ruusut olivat meillä todella pitkään.

skandinaavinen keittiö

Eikö olekin muuten ihana tuo valkoinen salaattikulhomme! Ostin sen matkamuistona Gdanskin reissultamme pienestä keramiikkamyymälästä. Tykkään ostaa matkoilta jonkun ”järkevän” matkamuiston, joka kestäisi aikaa ja muistuttaisi kotona matkasta. Tämä kulho oli juuri sellainen. Astia on tehty Puolassa käsityönä ja olen pessyt sitä huoletta astianpesukoneessa. Toivottavasti se kestää sitä jonkun verran 🙂 Lisää juttua Puolan reissustamme ja juuri tuosta kyseisestä keramiikkamyymälästäkin löytyy postauksesta: ”Gdansk vinkit: Viikonloppulomalle ihastuttavaan Puolan Gdanskiin”.

skandinaavinen keittiöskandinaavinen keittiö

Ollaan muuten oltu supertyytyväisiä mustaan tiskialtaaseen ja hanaan. Hana on Tapwellin RIN184 ja allas Blancon Dalago. Samaan tyyliin sopivan saippuapullon löysin Jyskistä kolmella eurolla!

Ihanaa kesän odotusta kaikille!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *