Inspiraatio

Kesäinen moodboard

Kun mittarin asteet kohoaa ja aurinko hellii, tulee väkisinkin kesäinen fiilis. Kokosin tähän moodboardiin asioita, joista minulle tulee kesäinen tunnelma. Huomaan kiinnittäväni muun muassa enemmän huomiota koruihin, ja aurinkolasit löytyvät melkeinpä aina käden ulottuvilta.

Kesällä on myös aikaa inspiroitua sisustuslehdistä, ja kauniit hetket viipyilet kauemmin ajatuksissa. Voihan niistä säästää muutaman vaikka muistikirjaan talteen.

Kaikki vihreä ja värikäs kiinnostaa, ja seuraavaksi huomaan suuntaavani kohti kukkakauppaa. Kodin sisustus täydentyy luonnonkukilla, yrteillä ja muilla ihanuuksilla. Myös piha ja parveke herää uudelleen henkiin.

Iho alkaa kaipaamaan päivetystä, ja väriä hipiään saakin helposti pienin vippaskonstein. Tämän hetken suosikkini on Eco by Sonya Face Tan Water, jolla saa todella kauniin päivetyksen kasvoille. Tästä mahtavasta tuotteesta löydät lisää juttua Nude -blogista, kannattaa kurkata! Eipä olisi uskonut, että kasvovedellä saa niin nätin lopputuloksen. Lisää ”timanttipölyä” kasvoille tulee Tata Harperin kirkastavalla kosteusvoiteella. Jo tulee hehkeä ja kesäinen olo!

Kesä. Saa tulla jo.

 

kesän must tuotteetkesän must tuotteetkesän must tuotteet

 

Kivaa viikonloppua!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *