Keittiö

Keittiön sisustaminen

Keittiön rauhallinen sisustus.

Mietin kovasti tuota otsikointia ”Keittiön sisustaminen”, että voiko sellaista termiä käyttää ja sisustaako ihmiset ylipäätänsä keittiötä, vai onko mennäänkö enemmän käytännöllisyys edellä.

Millainen on toimiva keittiö

Oma linjaukseni asiaan on, että käytännöllisyys edellä, mutta miksi ei myös sisustaa keittiötä! Meillä keittiö ja sen saareke on avonainen tila, jonka toisesta päästä löytyy olohuone. Neliöt on käytetty tehokkaasti, joten keittiö on koko ajan näkyvillä ja siksi haluan sen saada pidettyä osana kodin linjaa. Yritän siis sisustaa  keittiön niin, että se olisi rauhallinen ympäristö ja että tavarat olisivat mahdollisimman paljon piilossa. Esimerkiksi harvemmin käytetyt sähkölaitteet ovat piilossa, kuten myös tiskiharja ja muut pesuainepurkit. Tästä aiheesta löytyy muuten oma postaus ”Keittiö järjestykseen – Vinkkejä toimivaan keittiöön”, jos haluaa katsoa vinkkejä keittiön säilytysratkaisuihin.

Saareke on muuten herkullinen paikka jättää tavaroita hetkeksi lojumaan, mutta se myös antaa mahdollisuuden kivoihin asetelmiin. Meillä toteutuvat nämä molemmat 🙂 Herkästi tuohon laskee avaimet, lompakon, leluja.. ihan mitä vaan! Yritän myös kuitenkin pitää asetelmat mahdollisimman yksinkertaisena, jotta asetelmat eivät olisi kuitenkaan tiellä. Ensisijaisesti saareke on kuitenkin työskentelytila kun kokkaillaan.

Keittiön rauhallinen sisustus.

Keittiön asetelmat

Takaseinässä oleva valkoinen Sting pocket -hyllykkö on siitä kiva, että siihen voi luoda vaihtuvia asetelmia, eikä ne ole minkään/kenenkään tiellä. Nyt on taas ihanaa, kun pelkästään kynttilöillä saa niin kaunista tunnelmaa aikaan.

Tykkään kovasti polttaa kynttilöitä, mutta tällä hetkellä kynttilät pitää olla meillä aika korkealla. Pikkumies on niin kovin kiinnostunut kaikesta, että kynttilöiden kanssa saa olla varovainen. Olenkin keksinyt tähän ratkaisun, esimerkiksi tuo saarekkeen päällä oleva korkea kynttilä on led-kynttilä ja se toimii pattereilla. Mutta eikö näytäkin aidolta! Pidän usein juuri tätä ”kynttilää” ruokapöydällä tai vaikka ihan tv-tasolla, sillä tämän kanssa ei tarvitse varoa. Kyseinen kynttilä näkyy muuten meidän kaksi-vuotiaan synttärijuhlapöydässä: ”2-v synttärit ja tarjoilu”.

Lisää kuvia meidän keittiö-/ruokailu -tilasta löytyy postauksista: ”Yhtenäistä tilaa – Avokeittiö ja ruokailutila osana sisustusta” ja ”Skandinaavinen keittiö – Keittiön vaalea sisustus”, nyt oikein ihanaa ja rentoa loppuviikkoa kaikille!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *