Koti ja sisustus

Kaunis vahakukka on täydellinen talvikimppu

Onko vahakukka teille tuttu? Kotimme vieressä on ihana pieni kukkakauppa jossa tykkään käydä silloin tällöin ostamassa viikon kukkaset. Nyt en ollut pitkään aikaan ostanut kukkia, mutta vaunulenkillä päätin sulostuttaa kotia värikkäällä kimpulla.

Jaa kimppu useampaan asetelmaan

Bongasin heti kukkakaupan edestä nämä kauniit ja herkät vahakukat. Yhden oksan hinta oli viisi euroa ja lisäksi otin kimpun kaveriksi vielä yhden neilikan. Kimppu maksoi yhteensä kahdeksan euroa ja kuten alla olevasta kuvasta näkyy, jaoin kimpun yhteensä viiteen eri maljakkoon! Teen tätä yleensä melko useinkin ja hyötykäytän pienempiä oksia pikku maljakoihin. Vahakukka näyttää todella sievältä myös pikkupulloissa ja maljakoissa. Näistä saa nyt tehtyä monta eri asetelmaa.

vahakukka

Tykkään suosia kukkakauppoja, vaikka marketeista tarttuukin silloin tällöin mukaan tulppaanikimppu jos toinenkin. Sievästi pakattussa kukkakimpussa on vain niin paljon enemmän fiilistä 🙂

Alla olevat pari kuvaa ovat Hurmaavan valkeaa -instagramin storysta napattuja. Yritän päivittää aktiivisesti myös sitäkin puolta. Tosin vielä en ole ”osannut” puhua itse omia höpötyksiä, mutta olisiko se sitten tämän vuoden uusi juttu, heh!

vahakukkakukkakimppu

Oikein aurinkoista päivää!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *