Asetelmat,  Sisustus

Kauniit sekä kestävät ruusuasetelmat ja kirjavinkki

Olen viimeaikoina piristänyt kotia leikkokukilla ja useasti kauppareissuilta on tarttunut mukaan kimppu herkullisen värisiä ruusuja. Minulla on nyt kaksi kertaa peräkkäin maljakossa Reilun kaupan ruusuja, ja en tiedä olenko hoitanut niitä nyt paremmin vai en, mutta ne tuntuvat kestävän paljon pidemmän aikaa hyvinä kuin normaalisti!

Tuossa mustalla Lundia hyllyllä olevat ruusut ovat jo yli kaksi viikkoa vanhoja! Tuo kuva on itseasiassa otettu hieman aikaisemmin, mutta leikkasin taas viikonloppuna varsista muutaman sentin pois, ja ruusut heräsivät taas uuteen kukoistukseen! Nämä ruusunvarret ovat alunperin makuuhuoneessa olleesta ruusukimpusta, mutta loput niistä olivat jo mennyt huonoon kuntoon. Nämä nyt kuitenkin kestävät hurjan pitkään 🙂

 

ruusuasetelma ruusuasetelma

 

Tämä iso kimppu on taas mieheltä naisten päivänä saatu, ja se on nyt kohta viikon vanha. Myös nämä ruusut ovat vielä aivan upeassa kunnossa!

 

ruusuasetelmairene naakka hullu kuin äidiksi tullut

 

Ostin Irene Naakan ’Hullu kuin äidiksi tullut’ -kirjan, koska sehän nyt on itsellä aika ajankohtainen aihe 🙂 Ehdin tuossa poitsun päikkäreillä sitä muutaman sivu lukaista, ja ainakin siinä vaiheessa oli hymy vielä herkässä. Kirjan alussa lähdettiinkin liikenteeseen itse raskaaksi tulemisesta ja Irenen omista fiiliksistä, jotka oli kyllä aika osuvasti kirjoitettu. Innolla odotan taas seuraavia päikkäreitä, jolloin pääsee kirjan kimppuun, haha!

Ihanaa ja ruusuista viikkoa!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *