Asetelmat,  Sisustus

Kauniit ruusuasetelmat

ruusuasetelmat

 

Helpot ruusuasetelmat

Kauniit ruusuasetelmat, sekä muut ihanat kukka-asetelmat ovat pieni arjen piristys ja ne antavat nopeasti väriä sisustukseen. Tästä postauksesta löydät neljä erilaista ruusuasetelmaa, jotka on helppo toteuttaa! Meiltä löytyy tällä hetkellä myös hempeä vaaleanpunainen kimppu keittiön pöydältä, vaikka meillä ei muuten vaaleanpunaista sisustuksessa tällä hetkellä löydykään. Itse koen, että kukkien ei tarvitse olla niin sopusoinnussa muun sisustuksen kanssa, sillä nehän ovat vain ”hetken huumaa”, kunnes ne joutuu heittämään pois. 

Tykkään myös joskus tehdä yhdestä kimpusta useamman asetelman ja yritän aina pitää kukat mahdollisimman pitkään hyvännäköisenä. Leikkaan ahkerasti uutta imupintaa ja vaihdan vettä. Ruusut saa helpostikin kestämään kaksikin viikkoa. 

 

Ruusut paperikassissa

Muistatteko kun yhteen vaiheeseen oli trendikästä hankkia sellainen ruusuboksi, jonka ruusut kestivät hyvänä melkeinpä vuoden verran, tai ainakin niin luvattiin. Nimi taisi olla jokin ”Infinity Roses” tai vastaava. On niitä varmasti vieläkin tarjolla, mutta itse tein kerran tällaisen edukkaamman version, jossa laitoin ruusut pieneen valkoiseen Pradan paperikassiin, jonka olin saanut jostain. Ruusut ovat kahdessa pienessä maljakossa, jolloin ne saa aseteltua runsaan näköisesti vierekkäin. Itse asiassa minulla on vieläkin tuo kassi tallessa (Kerääkö muuten joku muu kauniita paperikasseja, eikä heitä niitä pois? 🙂 ), joten voisin tehdä vaikka uuteen eteiseen vastaavanlaisen asetelman!

 

ruusuasetelmat

 

 

ruusuasetelmat

 

 

Ruusukranssi
 

Lisäksi olen tehnyt ruusuista kranssin ikkunaan. Kranssi ei kauhean kauaa tietenkään kestä noin vehreänä, mutta ehkä jokin toinen kukka voisi toimia tuossa myös hyvin. Toisaalta ruusut kyllä kuivuvat krassiin kivasti, joten siinä mielessä ei yhtään hullumpi versio. 

 

ruusuasetelmat

 

ruusuasetelmat

 

 

Ruusut maljakko rykelmässä

Jos haluaa saada pienehköstä ruusukimpusta massiivisemman näköisen, kannattaa asetella ruusut useampaan maljakkoon. Itse laitoin kirjojen päälle kolme kirkasta lasimaljakkoa ja lopputulos on pikkaisen tavallisemmasta poikkeava. Tämän ruusuasetelman voisi tehdä myös vaikka tarjottimelle, joka olisi varmasti myös todella kaunis! Vaikka pyöreä kultainen tarjotin, jonka päällä olisi tällainen kolmen maljakon rykelmä, voisi olla todella nätti!

ruusuasetelmat 

 

Kun ruusut ovat kunnolla auenneet, niin saatan laittaa ne oikein tiiviisti pienempään maljakkoon ja leikata sekä asetella ne niin, että ne näyttävät vähän hääkimppu tyyliseltä. Tämä ei onnistu ellei ne ole tosiaan ihan suuresti puhjenneet kukkaan, ainakaan jos ruusuja on vain se 10 kappaletta, mutta kuten ne ovat täydessä kukoistuksessa, saa kymmenen kappaleen ruususta jo todella näyttävän ”hääkimpun”.

 

ruusuasetelmat

 

 

Oikein värikästä viikonloppua kaikille!

instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

 

2 kommenttia

    • Hanna

      Kiitos! Vanne on Strups -merkin. Katsoin, että ainakin aitodesignshop, aala ja living247 myyvät noita renkaita. Lisäksi ihan perusvanteita (renkaita) saa askartelukaupoista, kuten Sinellistä. Sieltä olen ainakin ostanut yhden pienen valkoisen renkaan, johon olen myös tehnyt kranssin 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *