Olohuone

Kauniit keraamiset maljakot

maljakot

Täällä ollaan hullaannuttu  keraamisisista maljakoista. Beigen sävyiset keraamiset maljakot sopivat kauniisti mihin vaan sisustukseen ja ne tuovat nätisti esille kimput ja sommitelmat. Tietenkään unohtamatta heiniä ja kuivakukkia, heh! Niiltä vaan ei voi välttyä 😀

Trendikkäät keraamiset maljakot

Rahin päällä minulla on Cooee Designin Pillar -vaasi ja H&M Homen hammasharjateline. Mielestäni tuo hammasharjamuki menee ihan hyvin maljakkonakin ja on muutenkin hauskan mallinen. Oletteko muuten törmänneet tuolla takana pikku pöydällä olevaan maljakkoon? Sillä tuosta maljakostahan tuli varsinainen hitti, ainakin jos Instagram -kuvia selailee. Sympaattisen mallinen keraaminen maljakko on koko ajan myyty loppuun H&M Homen verkkosivuilta ja myymälöistäkin se taitaa olla jo osasta loppu. Jotenkin siinä sitten kävi itsellekin niin, että ajauduin maljakkohypetykseen ja metsästin omani Tampereen H&M Home myymälästä, samalla kun olin siellä työreissulla. Maljakkoa oli saatavilla kahta eri kokoa ja minulla on nyt tämä isompi. Ja siis se on kyllä aivan ihana!

maljakot
H&M Homen keraamisesta maljakosta tuli somehitti ja myös täällä ajauduttiin maljakkohypetykseen 😀

Ihanaa kun kaupoista löytyy taas paljon tulppaaneita ja muutenkin kukkaosastot ovat runsaampia. Itsellä tulee ainakin napattua kauppareissulta kimppu mukaan, tai sitten hankin jotain pientä meidän lähikukkakaupasta. Tällä hetkellä haluaisin vielä lisää isoja pampaheiniä keittiössä olevaan pyöreään vaasiin. Ainakin postauksessa ”Pampaheinä on asetelmien kruunu – Katso myös vinkki!” on kuvia mitä maljakkoa tarkoitan.

maljakot

Huomaan että nämä beiget ja luonnonsävyiset yksityiskohdat ovat lisääntyneet täällä meillä kotona ja pidän kyllä kovasti tästä värimaailmasta. Olen myös suunnitellut meille verhoja!! Silloin kun muutimme tähän niin ajattelin, että olohuoneeseen ei tule ollenkaan verhoja, mutta nyt olen käyttänyt jo paria vaihtoehtoa ikkunanpielissä roikkumassa. Uskon että verhot pehmentävät korkeaa tilaa ja antavat muutenkin ”kehykset” tilalle. Ajattelimme asentaa verhokiskon koko olohuone-ruokailutila akselille, jolloin myös tulevaisuudessa voidaan nähdä verhot ehkä keittiönkin puolella.

Tästä lisää sitten myöhemmin! Mukavaa viikkoa!

Ja hei! Hurmaavan valkeaa instagramissa on muuten vielä huomiseen asti kilpailu, jossa voit voittaa lippupaketin Lahdessa järjestettäville Raksa-messuille.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *