Keittiö

Katso vinkit – Dc-fix sisustusmuovin asennus

Dc-fixillä keittiön pikaremontti.
Tässä kuvassa vielä pohdin pitäisikö lasit ja liesituulettimen puulevy olla myös valkoisia. Näin jälkikäteen katsottuna tila näyttää todella hyvältä ihan näin.
Dc-fix sisustusmuovin kiinnitys

Ajattelin kertoa muutaman vinkin tuon dc-fixin ”asentamiseen”. Sehän on periaatteessa ihan kontaktimuovia, josta sitten leikataan sopivan kokoisia palasia. Hankaluudet alkavat oikeastaan siinä vaiheessa, kun yritetään saada muovia suurelle pinta-alueelle.

  1. Siksipä kannattaakin tehdä spray-pulloon fairyseos ja suihkuttaa sitä seinään, ja vaikka ihan muoviinkin (tarrapuolelle). Näin muovi liukuu nätisti puupinnalla, jolloin se on 100% helpompi saada oikein kohdilleen, kuin että sitä yrittää tähdätä yhdellä yrittämällä paikoilleen .Tätä kikkaa käytetään mm. kaupoissa, kun he kiinnittävät tarratekstejä ja mainoksia näyteikkunoihin.
  2. Sitten kun muovi on saatu oikealle kohdalle ja suoraan, niin vaikka pyyhkeellä hieromalla, viimeistellään ilmakuplat pois ja ”painetaan” muovi paikoilleen.

Ja siinä se ”uusi” keittiö nyt komeilee! Täysin valmiina ja kauniin freesinä! Postauksesta ”Pienen budjetin keittiöremontti: hinta alle 150€” voit kurkata vielä keittiön – ennen ja jälkeen kuvat ja postauksesta ”Saneerauslaasti + maali keittiön välitilaan” löytyy remonttivaiheet ja ohjeet.

Dc-fixillä keittiön pikaremontti.
Tässä kuvassa vielä pohdin pitäisikö lasit ja liesituulettimen puulevy olla myös valkoisia. Näin jälkikäteen katsottuna tila näyttää todella hyvältä ihan näin.

Dc-fixillä keittiön pikaremontti.

Vaikka itse liesituuletinta ei irrotettukaan, niin sain nätisti liesituulettimen reunatkin laastitettua ja maalattua. Tuossa sai kuitenkin olla tarkkana, ettei liesituulettimen reunat ole laastin alla, vaan sen saa tuosta tarvittaessa myös kivuttomasti irti. Kuvassa näkyy myös hyvin keittiön välitilan seinän tekstuuri. Nimenomaan pesusienellä tehdään tuo rosoinen pinta, ja itse saa sitten päättää, kuinka rouheinen siitä tulee.

Toin keittiöön myös muutaman uuden sisustuselementin, kuten valkoinen Uashmama-pussukan (pestävä paperipussi), joka toimii leipälaatikkona. Valkoisessa Granitin purkista löytyvät taas sipulit ja Vitran valkoinen tarjotin toimii kivasti hedelmien säilytyspaikkana.

Dc-fixillä keittiön pikaremontti.
Keittiö näyttää remontin jälkeen avarammalta ja jopa korkeammalta. Dc-fix sisustusmuovi viimeisteli tilan tunnun ja loi illuusion ilmavasti keittiökaapeista.

Nyt on käyty läpi kaikki keittiöremontin vaiheet. Koitin tehdä tästä mahdollisimman kattavan. Toivottavasti tästä saa vinkkejä! Kysykää ihmeessä jos jotain tulee mieleen 🙂 Tästä pääset vielä juttusarjan ensimmäiseen osioon, josta löytyy keittiön ennen ja jälkeen -kuvia. Tästä taas juttusarjan toiseen osioon, josta löydät lisää remonttikuvia ja ohjeita.

Seuraatko jo näitä?  Sisustussuunnittelu Hurmaava Design // instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *