Yleinen

Katse taaksepäin: tällainen oli blogivuosi 2019

Upeaa uutta vuotta 2020! Blogivuosi 2019 oli täynnä tapahtumia ja ennen kuin siirrytään uudelle vuosikymmenelle, haluan vielä palata takaisin menneeseen vuoteen.

Nyt on siis lomat lomailtu ja on aika arki touhujen. Itselläni oli muutama päivä vapaata töistä, mutta varsinaista joululomaa minulla ei ollut. Kivasti kuitenkin pääsi hengähtämään ja nyt alkaa urakalla koulutöiden loppuun saattaminen ja muut uudet kivat projektit. Ajattelin kuitenkin vielä katsoa taaksepäin menneeseen vuoteen ja ihan omaksi muistoksikin kerätä yhteen vuoden 2019 touhuja. Tästä se vuosi 2019 lähti liikenteeseen!

Tammikuu

gdansk kaupunkiloma

 

Tammikuussa me käytiin Gdańskissa ja siitä jäi meille tosi hyvät fiilikset. Oli kiva lähteä joulun jälkeen kaupunkilomalle ja olla ihan vain kolmestaan perheen kanssa. Postauksesta ”Gdansk vinkit: Viikonloppulomalle ihastuttavaan puolan Gdanskiin” löytyy juttua ja matkavinkkejä meidän reissusta.

 

diy ruokapöytä

 

Tammikuussa teimme myös yhden DIY -projektin. Tuunasimme liukuovesta ruokapöydän keittiöön. Postauksesta ”DIY ruokapöytä pukkijaloilla – Tee trendikäs pukkijalkapöytä helposti” löytyy projektin ohjeet ja kuvat.

Helmikuu

sisustussuunnittelija

 

Helmikuussa aloitin sisustussuunnittelija -opinnot. Hurjaa, että tästäkin koulun aloituksesta on jo kohta vuosi!! Kuten tuossa alussa sanoinkin, niin nyt alkaa loppurutistus koulun suhteen ja huhtikuussa valmistunkin jo sisustussuunnittelijaksi, jee!

Maaliskuu

keittiö järjestykseen

 

Maaliskuussa järjestelin tavaramäärää keittiössä paremmalle tolalle ja kirjoitin postauksen ”Keittiön järjestykseen – Vinkkejä toimivaan keittiöön”. Nyt pitäisi kyllä tehdä taas sama urakka. Mistä noita purkkeja ja pulloja ym. oikein kertyy!!

Huhtikuu

kasvimaa

 

Ajatelkaa että nyt on tammikuu, eli enää pyöristettynä kolme kuukautta ja pääsee istuttamaan taas salaatit ja muut herkut kasvihuoneeseen. Tämän ajatuksen voimalla täytyy jaksaa vielä tämä surkein ja synkin talvi loppuun! Ja siis nyt puhutaan etelä suomen talvesta, joka siis näillä näkymin on peruttu 🙁 Kasvihuone -postauksen voi kurkata tästä ”Oma pieni kasvihuone”.

Toukokuu

louis poulsen seinävalaisin

 

Toukokuussa meille saapui uusi valaisin olohuoneen sohvan nurkkaan. Kaipasin sohvan divaanipuolelle valopistettä ja päädyin pitkän harkinnan kautta mustaan Louis Poulsenin NJP seinävalaisimeen. Olen ollut tuohon ihan super tyytyväinen ja tuo on vielä siitä hyvä, että valaisimessa löytyy yhden asteen himmennin. Seinävalo toimii hyvin siis myös tunnelmavalona. Lisää kuvia löytyy postauksesta ”Olohuoneen uusi seinävalaisin: Louis Poulsen NJP”.

Kesäkuu

bloggaaja esittely

 

Kesäkuussa blogini siirtyi Dekolehdestä Kotilieden alle. Olen viihtynyt todella hyvin Kotilieden bloggaajana ja teitä lukijoitakin on tullut lisää! Kivaa kun seurailette meidän menoa ja toivottavasti blogistani löytyy inspiraatiota ja mukavia lukuhetkiä 🙂

Heinäkuu

Italia Toscana

 

Heinäkuu oli meidän lomakuukausi ja me teimme upean lomamatkan Italiaan Toscanaan ja Gardajärvelle. Lupasin tänne vinkkejä ja hyvät postaukset aiheesta, mutta tilanne on se, että en ole vielä ollenkaan ehtinyt käydä lomakuvia läpi. Tuntuu, että on niin kovasti kaikkea tekemistä, joten tämä asia on jäänyt roikkumaan. Mutta enköhän jossain vaiheessa löydä vielä ajan tälle! Hahaha, saa nähdä milloin 😀 Täytyy kuitenkin sanoa, että reissumme oli kerrassaan mahtava joten täytyy kyllä yrittää tehdä tänne siitä oma juttunsa, varsinkin kun tämän vuoden kesälomat ovat jo monella mielessä!

Elokuu

terassi sisustus

 

Instagram Stories:in eli tarinat -osion seuraajat tietävät, että olemme ahkeria grillaajia. Meillä grilli kuumenee ympäri vuoden ja käytössämme on hiiligrilli, Big Green Egg. Tein elokuussa postauksen grillistä ja kerroin omia kokemuksia Big green egg -grillistä. Kannattaa käydä katsomassa postaus ”Terassin sisustus: Kokemuksia Big Green Egg -hiiligrillistä” mikäli olet ajatellut kyseisen grillin hankkimista!

Syyskuu

kukkapenkki ohje

 

Syyskuussa oli Habitare -messut ja niistä tein useamman jutun blogiini, mutta innostuin myös kovasti uudemman kerran pihan ja erityisesti puutarhan laitosta. Syyskuu olikin hyvää aikaa kyykkiä pihan parissa, sillä ilmat olivat hyvät ja puutarhamyymälät myivät puoleen hintaan istutuksia. Niinpä meille syntyi kukkapenkki pihan nurkkaan ja tarkoituksena olisi lisätä sinne keväällä uusia istutuksia. Katso postauksesta ”Tee helppo ja nopea kukkapenkki” kuinka tämä kukkapenkki toteutettiin.

Syyskuussa juhlittiin myös lapsemme 2-vuotissyntymäpäiviä ja niihin taas väkersin kaikenlaista rekvisiittaa ja leivonnaista 🙂 Kuvia tarjoilusta ja koristuksista on postauksessa ”2-v synttärit ja tarjoilu

 

syntymäpäivätarjoilut

Lokakuu

parvekkeen sisustus

 

Lokakuussa tein koulun ohella ensimmäisen sisustussuunnitelman ihan ”oikealle” asiakkaalle ja pääsin näyttämään teille ennen ja jälkeen -kuvat parvekkeen osalta. Tämä oli tosi kiva projekti ja kuvia lähtötilanteesta ja valmiista parvekkeesta löydät postauksesta ”Kerrostalon parveke sisustus: ennen ja jälkeen”.

Marraskuu

minitude puputuoli

 

Marraskuussa sisustustettiin lastenhuonetta ja sain yhteistyössä Jollyroomilta ihanan pupu -pöytäryhmän. Tällä hetkellä meidän pitäisi käydä lapsen lelut läpi ja karsia osa pois. Jouluna tuli taas lisää leluja ja koska neliöt ovat rajalliset, ei kaikkea pysty vain säilyttämään ja pitämään esillä.

Joulukuu

olohuoneen joulu

 

Joulukuussa koti puettiin jouluisaksi ja kuusi sai paikkansa tv-tason vierestä. Joulukuusi tuli meille jo itsenäisyysviikonloppuna ja oli ihana nauttia siitä ja sen tuoksusta jo hyvissä ajoin. Ensi vuonna kuusi tulee meille kyllä yhtä ajoissa! Joulun vietimme miehen vanhemmilla ja otimme ihan rennosti. Uusi vuosi vaihtui naapurien kanssa meillä kotona. Tästä on nyt hyvä jatkaa uudelle vuosikymmenelle 🙂

Tervetuloa matkaamme mukaan!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *