Olohuone

Kaarnia Design – henkilökohtaista taidetta

Yhteistyö: Kaarnia Design, taulusta saatu alennusta.

olohuoneen taulu

Olohuoneeseemme on muuttanut uusi upea taideteos Kaarnia Designilta ja voi kuinka olenkaan siihen tyytyväinen! Suosittelen ehdottomasti hankkimaan kotiin taidetta, sillä se antaa henkilökohtaisen ja persoonallisen säväyksen kodin sisustukseen. Karoliina Peltokorven tekemä työ on toteutettu tilaustyönä meidän olohuoneen mittojen, sävyjen ja omien toiveidemme mukaan.

Tämä kankaalle tehty teos on kooltaan 65×81 cm ja se on tunnelmaltaan ajaton ja rauhallinen. Sävyt ovat luonnonmukaiset ja jostain minulle tulee siitä mieleen meren ranta. Aika jännä juttu, sillä en puhunut Karoliinalle mitään rantamaisemasta, mutta sellaisen vieressä olen kyllä lapsuuteni viettänyt.

Akustiikkateos

Kaarnia Designin Karoliina tekee akustiikkataidetta, sekä taidetta kankaalle ja tämä meidän on nyt kankainen työ. Akustiikkataide eroaa materiaalissa, sillä se on sivulta katsottuna hieman erilainen kuin kankainen työ, eli materiaalin tarkoitus on pystyä pehmentämään ääniä. Kannattaa tutustua myös näihin teoksiin, sillä ne ovat yhtä upeita kuin kankaalle tehdyt ja niissä on vielä tämä loistava ominaisuus!

olohuoneen taulu

Aikaisemminhan meillä oli tässä paljon isompi teos, mutta taululeikin jälkeen paikat vaihtuivat ja tämä pienempi taideteos tuli uudelle paikalle sohvan viereen. Taidetta voi siis uusia ja vaihdella paikkoja, eikä siihen kannata suhtautua liian vakavasti. Olipas kliseisesti sanottu, mutta niinhän se on 🙂

Taidetta tilauksesta

Kuten tuossa ihan alussa kerroinkin, niin tämä teos on tehty meille tilauksesta ja homma eteni kutakuinkin näin.

  1. Lähetin Karoliinalle kuvan olohuoneestamme johon taideteos olisi tulossa. Olimme jutelleet jo Habitare-messuilla mahdollisesta tilaustyöstä, mutta epäröin taideteoksen koon kanssa. Niinpä teippasin olohuoneen seinälle eri kokoisia taulun raameja maalarinteipillä ja otin jokaisesta vaihtoehdosta kuvan. Itse taulun paikkaa olimme pohtineet jo Habitare-messuilla, kun näytin olohuoneesta kuvia, joten sen osasin jo itse määritellä. Jos et kuitenkaan osaa itse oikein hahmottaa hyvää taulun paikkaa, kannattaa ehdottomasti kysäistä sitä Karoliinalta. Hän osaa todella hyvin nähdä tilan ja ehdottaa mihin taulu sopisi. Itsekin olin laittamassa taulua liian keskelle seinää, kun Karoliina ehdotti olohuoneen lampun ja sohvan käden nojan kulmaa. Itse sokaistuu aika helposti oman kodin nurkkiin, joten useasti ulkopuolisella voi olla parempi ja tuoreempi näkemys asiaan 🙂
  2. Kuvien ottamisen jälkeen lähetin ne sähköpostilla Karoliinalle ja kirjoittelin oman näkemykseni teoksen koosta. Tulimme samaan lopputulokseen, että koko 65x81cm on juuri passeli meille. Olimme messuilla jo puhuneet värimaailmasta ja olin käynyt läpi Kaarnia Designin valmiita teoksia ja niiden sävyjä. Kirjoittelin vielä Karoliinalle omia toiveitani ja jäin odottelemaan työn valmistumista.
  3. Kun teos valmistui, sain kuvan työstä ja Karoliina kysyi mielipidettäni. Teos oli ihana ja vain signeerausta vaille valmis. Ajoin Klaukkalaan kotiateljeelle ja tutustuimme työhön vielä päivän valossa. Eipä muuta kuin teos pakettiin ja kohti taulun kiinnityshommia.

olohuoneen taulu

Ja tässäpäs tämä ihanuus nyt sitten komeilee! Pienempi teos sopii mielestäni paremmin olohuoneeseen, jossa on jo yhdellä seinällä melko paljon tavaraa, kuten iso taulutelevisio ja julisteita. Pidän siitä, että seinillä on myös elämää, mutta minulle on tärkeää ettei tila mene liian ahtaaksi tai täyteen.

olohuoneen taulu

Nyt olen myös päättänyt, että tämä olohuoneen päätyseinä saa pinnalleen uuden maalin valkoisen tilalle. Näin uusi taideteoksemmikin nousee vielä kauniimmin esille.

Kiitos vielä kovasti upeasta taideteoksesta!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *