Joulu

Joulusisustus – tunnelmallinen joulukoti

Tänä vuonna olen tainnut aloittaa joulusisustamisen jo melko aikaisin, mutta tykkään luoda kotiin tunnelmallista joulusisustusta, kun tuolla ulkona on ollut niin harmaata ja koleaa. Miksi ei siis fiilistellä kotona hyvissä ajoin ja tuoda ripaus joulun henkeä kotiin.

Itse pidän kovasti koristeista jotka eivät huuda joulua, kuten kuusen-,männyn- ja havunoksista maljakossa, kynttilöistä, valosarjoista, joulutähdistä, eukalyptuksen oksista ja moderneista kransseista. Itsetehty kranssi onkin helppo ja nopea tehdä ja tämän vuoden kranssi roikkuukin tuossa television vieressä. Postauksesta ”Skandinaavinen joulukranssi” löytyy lisää kuvia ja vinkkejä modernin kranssin tekoon.

 

moderni joulukoti

 

En pidä kynttilöitä tv-tasolla normaalisti (yksivuotias saisi ne liian nopeasti käsiinsä), ja sama homma tuossa mustalla Lundia hyllyllä. Keksin kuitenkin laittaa pattereilla toimivan led-nauhan tuonne Kählerin talolyhtyyn ja se valaisee todella nätisti, eikä tarvitse pelätä kynttilöiden kanssa.

 

moderni joulukoti moderni joulukotimoderni joulukoti moderni joulukoti moderni joulukoti

 

Iltaisin voi kuitenkin sytytellä poitsun mentyä nukkumaan kynttilöitä ja tunnelmoida glögimukin kanssa sohvalla. Lauantaina päästäänkin jo virallisesti joulukuun puolelle, mutta sen enempää eivät meidän joulukoristukset juuri enää muutu.

Lämmintä joulunodotusta kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *