Joulu

Joulukuusi pois loppiaisena

Joulukuusi lähtee loppiaisena.

Loppuuko joulu loppiaiseen?

Meillä joulukuusi lähtee pois viimeistään loppiaisena ja oikeastaan joulu siivotaan kodistamme pois viimeistään loppiaisena. Aika perinteisesti siis mennään, mutta toisaalta tykkään jättää kuitenkin joulutähdet vielä ikkunaan, joten hieman ”rajoja” on venytetty 🙂 Vielä tätä pimeää kautta on kuitenkin jäljellä ja joulutähdistä tulee mukavaa tunnelmaa ja nythän tänne Etelä-Suomeenkin saatiin vasta lunta!

Aika monessa kodissa joulu varmaankin loppuu loppiaiseen, mutta meillä kun oli tänä vuonna kaksi joulukuusta, niin olen itse asiassa poistanut jo aidon kuusen olohuoneesta. Kummasti tuli tilaa huoneeseen! Jos vielä jutut lumihuurre kuusesta ja aidosta kuusesta kiinnostaa, voi katsoa postaukset ”Kodin joulumetsä: Aito joulukuusi vai tekokuusi?” ja ”Tämän joulun hitti on lumihuurre joulukuusi”.

Aito joulukuusi purettiin pois heti uuden vuoden jälkeen ja nyt olisin jo valmis luopumaan myös lumihuurrekuusesta. Hirveästi meillä ei muita joulukoristeita kodista löydy, paitsi lapsen huoneen hyllystä ja ne ajattelin laittaa takaisin säilöön myös tällä viikolla. Nyt alkaa pikku hiljaa tuntua, että ylimääräisestä tavarasta pitäisi päästä taas eroon, joten siksi joulukoristeet ovat ensimmäisenä lähdössä odottamaan seuraavaa joulua.

Joulukuusi lähtee loppiaisena.

Ajattelin myös pienentää olohuoneen tyynymerta ja kaikki jouluiset tyynynpäälliset saavat lähteä kaappiin levähtämään. Muutenkin voisi hieman miettiä uudelleen tyynyjen värimaailmaa ja ulkona oleva valkoinen lumi houkuttelee raikastamaan tekstiilejä valkoisen suuntaan.

Joulukuusi lähtee loppiaisena.

Joulu on kyllä ihanaa aikaa, mutta jotenkin se ähky iskee päälle ihan kokonaisvaltaisesti, heh! Tähän postaukseen en kirjoitellut mitään vinkkejä kuinka poistat joulukuusen varisematta, koska ei kai se ole mahdollista 😀 Mietittiin kyllä miehen kanssa, että kätevintä olisi olla sellainen kuusimatto, joka toimisi ikäänkuin kuusipussina, eli se nostettaisiin hupuksi alhaalta ylös kuusen ylle ja vietäisiin ulos kuusi sen sisällä! Eikö olisi kätevää! Ehkä sellaisia jo onkin olemassa, mutta ei vain ole sattunut silmään. Joka tapauksessa neulasten imurointi ei itselle ole mikään mahdoton homma, joten nytpä sekin on sitten hoidettu!

Toivotan kaikille hyvää alkanutta vuotta ja tervetuloa mukaan lueskelemaan myös tänäkin vuonna uusista projekteistamme ja sisustuskuulumisista! Takataskusta löytyykin jo valmiina muutama juttu, joten uusia ideoita DIY juttuja tulee heti tammikuulle!

Seuraatko jo näitä?  Sisustussuunnittelu Hurmaava Design // instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *