Lastenhuone

Jollyroom alekoodi

Yhteistyössä Jollyroom.fi

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

minutude puputuoli

Jollyroom alekoodi

Ajattelin vinkata teille, että nyt olisi viikonlopun ajan voimassa *Jollyroom alekoodi, jolla saa 15% alennuksen KAIKISTA sisustustuotteista! Myös sängyistä, kuten vaikka *JLY Heaven juniorisängystä! Meiltä löytyy Jollyroomin suloisia lastenhuoneen sisustustuotteita, kuten tuo yllä oleva *Minituden Nordic Usva -pöytäryhmä . Näistäkin saa nyt myös samaisen 15% alennuksen. Alekoodi löytyy postauksen lopusta ja suoraan Jollyroomin etusivulta!

Pupupöytäryhmän lisäksi meillä on kovassa käytössä takana näkyvä lasten leikkikeittiö, jonka olen itse tuunannut jättämällä keittiön ylähyllyt pois. Samantyyppinen keittiö on ainakin tämä *Vigan keittiö, sekä *Cloudberry Castlen keittiö. Myös nuo ihanat puiset *Alice & Foxin keittiötavarat löytyvät Jollyroomin valikoimista. Kahvinkeitin onkin tuollainen moderni ”kahvikapseli -keitin”, johon saa vaihtaa aina uuden värisen kapselin 🙂

jollyroom ale

Puiset *Minituden puputuolit on muuten todella kestävät, sillä me aikuisetkin ollaan istuttu niissä monet kerrat! Meidän mini pyytää usein kanssaan piirtämään pöydän ääreen ja hän oikein asettelee tuolin isälle ja äidille valmiiksi. Olen myös käyttänyt lapsen piirrustuspöytää aina silloin tällöin olohuoneen pöytänä, jos tarvitsen laskutilaa olohuoneen keskelle. Joskus on kiva, kun iltaisin katsoo elokuvaa, asetella herkut pöydälle ja napostella.

Myös nuo valkoiset eläinhahmoiset isot ja pienet säilytyskorit löytyvät Jollyroomilta ja nuo pienet suoraan *Minitude Säilytyskori 3-pack linkistä. Pienissä koreissa meillä säilytetään keittiötavaroiden ruokia, jolloin ne on näppärästi heti käden ulottuvilla. Padat, paistinpannut ja lautaset ym. löytyvät taas uunista.

jollyroom ale

Alekoodi Jollyroomin sisustustuotteiseen on INTERIOR15, jonka saa käyttöönsä kun syöttää sen kassalla. Alennuksen saa tosiaan kaikista sisustustuotteista, kuten vaikka sängyistä! Katselinkin supersuloisia *Minituden talosänkyjä, jotka kyllä hurmaavat pienen ihmisen. Alekoodi on voimassa nyt perjantaista 21.2 sunnuntaihin 23.2 (kello 23.59 saakka).

Toivottelen kaikille oikein mukavaa viikonloppua! Koska talvea ei tänne etelään tullut, niin itse olen ainakin nyt siirtynyt kevään odotteluun ja taas on käynyt perinteisesti, että sisustuskärpänen iskee kummasta, kun valon määrä lisääntyy. Kovasti siis löytyy uusia suunnitelmia ja kohta pääsen tännekin niitä kuvailemaan. Ainakin ensi viikolla pääsette kurkkaamaan jo lastenhuoneen muutokseen, sillä nyt on tullut aika luopua pinnasängystä ja siirtyä isomman pojan sänkyyn! Kuulemisiin!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *