Lastenhuone

Inspiraatiota lastenhuoneeseen: String -työpiste

Inspiraatiota lastenhuoneeseen.

Lastenhuoneemme näyttää yhdeltä puolen seinää varsin herkulliselta (katso postaus: ”Lastenhuoneen sisustus: Värikäs lastenhuone ihastuttaa”), mutta toinen puoli, jota tänne en edes ole kuvannut, on melko ankean näköinen. Sängyn vastakkaisella puolen seinää on ainoastaan suuri jämerä lipasto, joka vie kaiken tilan ja seinillä jotain taulua ja hyllyä. Hieman sekavaa siis.

En oikein edes jaksa kuvata sitä tänne nyt, sillä lipaston päällä on tavaraa ja yleisilme näyttää enemmänkin tilapäisratkaisulta. Olen kuitenkin suunnitellut, että nyt asia pitää laittaa kuntoon ja pohtinut mikä olisi paras ratkaisu tälle puolen seinää. Vanha lipasto joutaa lähteä, koska se vie aivan liikaa tilaa, eikä siellä muutenkaan säilytetä mitään sellaista mikä voisi olla jossain muuallakin.

String työpiste lastenhuoneeseen

Siispä olen pyöritellyt päässä kaikenlaisia vaihtoehtoja ja lopulta kallistun todennäköisesti tähän String -merkin työpisteeseen. Plussaa tässä on se, että työpöytä on helposti nostettavissa käyttäjän mukaan ja on siinä mielessä pitkäikäinen hankinta.

string työpöytäpiste

Kuva: String Furniture

Alla olevassa kuvassa näkyy alakaapit, jotka suunnittelin ottavani mukaan meidän String -työpistekokonaisuuteen. Laittaisin ne todennäköisesti hieman ylemmäs, jolloin saisin niihin omia tavaroita, eivätkä ne olisi heti pikkumiehen käden ulottuvilla. Yksi hyllylevyistä menisi työpöytälevyn alle ja sinne voisi laittaa esimerkiksi jotain laatikoita leluja varten.

string työpöytäpiste

Kuva: String työpiste / String Furniture

string työpöytäpiste

Kuva: String työpiste / String Furniture

string työpöytäpiste

Kuva: String Furniture

Ihanan leikkisän näköistä! Pidän String -kokonaisuuksista, sillä ne ovat niin ihanan kevyen ja ilmavan näköisiä. Tietenkään meille ei tule tuollaista isoa kompleksia, vaan kahden seinäkiinnikkeen mittainen kokonaisuus. Itse asiassa tuossa alla olevassa kuvassa näkyy hyvin tuo käyttäjän kasvu. Eli ensin pidetään levyä ihan alhaalla ja sieltä se pikku hiljaa nousee kohti koululaisen kokoa.

string työpöytäpiste

Kuva: String Furniture

Eiköhän me tällä mennä 🙂 Ja lupaan laittaa ennen ja jälkeen kuvat tästä väliaikaisesta lipasto kompleksista 🙂 Sitten näkee hyvin kuinka paljon tilaa pieneen huoneeseen tuli!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *