Lastenhuone

Lastenhuoneen maalaus hauskalla kolmiolla

Lastenhuoneen maalaus

 

Me olemme saaneet täällä jotain pientä remontinpoikasta tehtyä, nimittäin olemme maalanneet lastenhuoneen! Lastenhuoneen maalaus toteutettiin hieman erilaisella idealla ja emme maalanneetkaan perinteiseen tyyliin koko seinää yhdellä sävyllä, vaan teimme hauskan kolmion. Halusin huoneeseen lämmintä sävyä ja jotain räväkkyyttä. Niinpä syntyi idea kolmiosta, joka olisi oranssiin taittuva. Sävyn idea juonsi taas Pikku R:n pehmoleluista ja huoneen muista teemoista, joissa on safarihenkeä.

Värikäs kolmio ei ole liian hallitseva pienessä huoneessa, mutta se antaa mukavasti leikkisyyttä huoneeseen. Sävy on nimeltään Tikkurilan Linssi K408 ja olen kyllä supertyytyväinen sävyyn!

lastenhuoneen maalaus, kolmion maalaus

Kuvioseinän maalaaminen

 

Kolmio toteutettiin niin, että otimme seinästä mitat ja merkkasimme lyijykynällä seinän keskipisteen helpottamaan maalarinteipin laittoa. Sitten toinen piteli maalarinteippiä oikeassa kulmassa ja toinen kuljetti sen mahdollisimman suoraan kohti alaviistoa. Melko vapaalla kädellä mentiin, mutta kyllä siitä ihan suoran näköinen tuli 🙂 Maalasin seinän kahteen kertaan ja lopuksi repäisimme teipit pois. Hieman jouduimme paikkailemaan jälkeä pikku pensselillä, koska maalarinteippi irroitti kulmista maalia mukanaan, mutta lopputuloksesta tuli lopulta todella hyvä.

 

lastenhuoneen maalaus, kolmion maalaus

 

Nauroimme muuten valmista seinää, sillä sehän näyttää ihan suunnistusrastilta 😄 Onneksi efekti pieneni, kun saimme hyllyn yms. muut sisustustavarat seinään paikoilleen, heh!

Huone näyttää todella kivalta ja oikeasti lastenhuoneelta 🙂 En paljasta vielä ihan kaikkea, mutta teen kyllä oman postauksen huoneesta pika puoliin.

Kuvassa muuten R:n yksivuotislahja, Vilacin potkuauto. Niiiiiin hieno!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *