Joulu

Ikea jouluilta G18 juhlasalissa

Sain kutsun osallistua Ikean jouluiltaan, joka pidettiin viime viikolla G18 juhlasalissa. Paikalle oli pakko päästä, sillä tämä juhlasalihan on meidän parin vuoden takaisten häidemme juhlatila. G18 juhlasali on erittäin kaunis sekä tunnelmallinen ja se mukautuu täydellisesti niin kesällä kuin talvelle järjestettäviin juhliin.

Tila on koristeltu niin upeasti, että haluan jakaa palan Ikean joululutunnelmaa myös täällä blogissa! Jos haluat kurkata miltä paikka näytti meidän häissämme, postauksista ”Häiden kattaus ja koristelu, sekä upea G18 juhlasali” & ”Hääpäivän tunnelmia – Hääjuhla G18 juhlasalissa

 

ikea jouluilta

 

Ikean joulu oli varsin värikäs ja sävyt olivat voimakkaita. Värikkäät kukat ja voimakkaan väriset tekstiilit puhuttelevat tänä jouluna Ikean mallistossa. Vaikka vielä mennäänkin reilusti marraskuun puolella, on itsellä ainakin jo hieman joulufiilistä.

 

ikea jouluiltaikea jouluilta

 

Pöytiimme tarjoiltiin riisipuuroa ja jälkiruuaksi nautimme pullia, joissa oli jouluinen kermavaahtotäyte. Tämän pulla-/kermavaahto idean ajattelin kopsata omiin joulun tarjottaviin. Aika hauska idea torttujen rinnalle.

 

ikea jouluiltaikea jouluilta

 

Pöytien yläpuolella roikkui näyttäviä kattokruunuja joista riippui kukkasommitelmia. Aivan ihania!

 

ikea jouluiltaikea jouluiltaikea jouluiltaikea jouluiltaikea jouluilta

 

Näissä tunnelmissa pääsi kyllä pehmoiseen joulutunnelmaan! Upea ilta ja mieleen palautui kyllä vahvasti myös meidän häät. Oli kerrassaan ihana palata hetki myös niihin <3

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *