Yleinen

Hurmaavan valkeaa blogin vuosi 2017

On aika palata hetkeksi taaksepäin ja katsoa nopeasti miltä vuosi 2017 täällä Hurmaavan valkeaa -blogissa oikein näytti 🙂 Kohokohta löytyy tietenkin syyskuulta, kun meidän ihana Robin saapui syliimme. Jotain muutakin kuitenki ehti tapahtua siinä välissä 😀

Tammikuussa olohuone näytti tältä. Meillä oli vielä tuo itse tehty eurolavapöytä olohuoneessa. Se vaihtui myöhemmin kevyempään By Lassenin pikku pöytään.

 

keväinen olohuoneen sisustus

 

Tammikuussa kävin tutustumassa myös Yayoi Kusaman taidenäyttelyyn. Tämä näyttely oli oikea värikylpy synkässä Tammikuussa.

 

tutustuminen Yayoi Kusaman In Infinity taidenäyttelyyn

 

Helmikuussa saapuikin tämä uusi By Lassenin Twin49 sohvapöytä. Olen kyllä edelleen hirmu tyytyväinen siihen. Lisäksi vietimme viikonloppua Haikon kartanossa ja shoppailin Brysselin kivoissa sisustuskaupoissa.

 

Olohuoneessa uusi By Lassen Twin 49 sohvapöytä

 

Maaliskuussa vietettiin pääsiäistä ja askarreltiin söpöjä glitterpääsiäismunia ja piipahdettiin ”Järvien Kesäkodit” -kirjan kirjajulkkareissa.

 

diy pääsiäismunat kirsikanpuunoksissa

 

Huhtikuussa olimme naisporukalla viikonloppureissulla Tukholmassa. Matkalta tarttuikin mukaan ihania sisustustuotteita, kuten Navetin Clamp Tray.

 

Kaunis sisustusratkaisu; Kiinni ruuvattaja tarjotin Navetilta

 

Toukokuussa laitettiin parveke kuntoon ja valmistauduttiin kesään. Lisäksi koristeltiin kotia vappukuntoon.

 

lasitetun parvekkeen sisustaminen

 

Kesäkuussa inspiroiduttiin ruusuista ja sommittelin niistä tyttömäisen asetelman Lundia hyllyn päälle. Ajatus lähti Infinity Roses -bokseista, joissa ruusut kestävät jopa vuoden ja ne on pakattuna kauniisiin laatikoihin. Oma asetelma oli samanhenkinen, mutta toteutettu ihan oikeista ruusuista 🙂 Lisäksi vierailimme upeassa Alppiruusupuistossa, joka on muuten ehdoton paikka käydä! Aivan mielettömän kaunista! Tänä vuonna mennään taas katsomaan kyllä ruusuloistoa.

 

DIY ruusuboksi

 

Heinäkuussa lomailimme Roomassa ja minä voin silloin jo suht paksusti, heh! Oli ihanaa nauttia lämmöstä ja herkutella hyviä pitsoja ja pastoja. Vinkkasin heinäkuussa myös häämatkavinkkiä Italiaan blogipostauksessa: ”Häämatkalle Italiaan: Capri – Vinkkejä Caprin saarelle ja Anacaprille”.

 

italia ladispoli

 

Elokuussa valmisteltiin kotia vauvan tuloon. Hankittiin sänky, tuunattiin hoitopöytä ja tehtiin mm. mobile vauvan sängyn yläpuolelle.

 

diy vauvan hoitopöytä lipaston päälle

 

Olimme muuttaneet elokuussa huonejärjestystä kotona niin, että vierashuoneesta tuli makuuhuone ja vanhasta makkarista vauvan hoitohuone/vierashuone. Kuvailin syyskuussa kuvia muutoksesta blogiin. Syyskuun 19 päivä vauva ilmoittikin tulostaan kuukausi etuseen, ja meillä tulikin hoppu sairaalaan ja synnyttämään. Tuntuu, että tuosta on jo tosi kauan aikaa, vaikka Robin onkin vasta noin kolme ja puoli kuukautta vanha. Kaikki meni loppujen lopuksi hyvin ja me saatiin ihana poika syliimme.

 

uusi makuuhuoneen sisustus

 

Lokakuussa täällä elettiin jo ihanaa vauvakuplaa ja totuteltiin ihanaan vauva-arkeen. Kirjoittelin juttuja myös Babyshower-juhlistani ja hankinnoistani vauvalle.

 

newborn kuvaus

 

Marraskuussa meillekin saapui suuren suosion saavuttanut tonttuovi. Lisäksi loin kotiin jo pelkistettyä joulusisustusta.

 

diy tonttuovi

 

Joulukuu saapui kauhealla vauhdilla ja mekin pääsimme viettämään Robin-vauvan kanssa ensimmäistä joulua. Joulupostauksia tuli DIY eukalyptuskranssista olohuoneen joulutunnelmaan.

 

joulutunnelmaa olohuoneessa

 

Nyt onkin sitte vuosi paketissa ja vuosi 2018 käynnistetty! Meille se tarkoittaa paljon mahtavia ja mielenkiintoisia hetkiä Robinin kanssa, kun hän kasvaa ja kehittyy. Myös uusiakin juttuja on tulossa, joten pysykäähän kuulolla 🙂

Ihanaa vuotta myös teille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *