Yleinen

Houkutteleva lukunurkkaus -kilpailu

Dekolehti, Mikkelin Asuntomessut ja Marabou järjestivät mahtavan kilpailun, jossa bloggaajat pääsivät suunnittelemaan Premium -lukunurkauksen tämän vuoden asuntomessuille. Myös minä osallistuin kilpailuun mukaan ja pääsin kymmenen pahaan joukkoon. Mahtavaa!

 

 

Nyt olisikin aika äänestää omaa suosikkia ja myös äänestäjien kesken arvotaan palkintoja! Omani löytyy numerolta kymmenen. Ajattelin avata omaa suunnitelmaani täällä blogin puolella, ja tässäpäs kuvaus siitä mitä lähdin omalla suunnitelmallani hakemaan.

 

lukunurkkaus -sisustussuunnitelma asuntomessuille. Deko, Asentomesut ja Marabou -kilpailu

 

”Lukunurkkaukseni tarkoitus on olla kutsuva ja pehmeä. Valitsin suunnitelmaani lämpöisiä värejä ja halusin, että nurkkaus toisi ripauksen väriterapiaa myös pimeisiin vuodenaikoihin. Päävärinä nurkkauksessa on hempeä roosa, joka saa kaverikseen puuta, luonnonmukaisia tekstiilejä, kuten pellavaa ja puuvillaa. Jotta tila ei olisi liian tyttömäinen, saa roosa kaverikseen harmaata, valkoista, beigeä ja ripauksen vihreää. Vihreyttä lukunurkkaukseen tulee luonnonkukilla eri viherkasveilla. Tämä kutsuva keidas kuljettaa ajatukset pois arjesta ja antaa positiivista energiaa.”

 

Voittaja valitaan kolmesta yleisön suosikista, ja tämä pääsee sisustamaan lukunurkkauksensa Mikkelin Asuntomessuille. Tästä pääset suoraan äänestyssivulle.

 

Kiitos kaikille äänestäjille 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *