Tapahtumat

Habitare 2019 – Lasten sisustus

Habitare lasten sisustus.

Kerroin täällä ennen Habitaren alkua, että tällä kertaa meidän taapero ei lähde mukaan messuilemaan, mutta silti löysin itseni tuolta Habikidsin puolelta juoksemasta, heh! Eli olimme siis koko poppoo lauantaina Habitare messuilla ja täytyy kyllä sanoa, että sehän sujui oikein hyvin! Toki messujen kuvauspuolen olin hoitanut jo torstaina kuntoon ja nautiskellut messuista muutenkin ihan omaan tahtiin.

Lauantaina mentiin siis lapsen ehdoilla ja ajattelinkin valoittaa Habitaren tunnelmia ajatellen lapsia ja lasten sisustusta. Tai no lähinnä lastenhuoneiden sisustusta.

Tästä löydät aikaisemmat Habitare -postaukseni

Habitare 2019 – Sävyt ja trendit

Habitare 2019 – ajankohtaisia trendejä ja sisustusvinkkejä

Habi Kids

Habi Kids -alea on lapsille suunnattu alue ja tänä vuonna se oli tehty kaupunkihenkeen. Lapset saivat leikkiä lasten kaupunkialueella, joko pelaten skidi -peliä tai muuten vain hullutellen. Meidän mini tykkäsi kovasti työnnellä kärryjä ja leikkiä puhelinkopissa. Viime vuonna alueella oli jättimäinen käärme jonka päällä pystyi kiipeilemään ja leikkimään. Postauksen viime vuoden Habitare messuista löydät pstauksesta ”Habitare 2018 – inspiroivat messut kuvia”.

Joka vuosi Habi Kidsin alue on ollut todella kiva ja mieluinen paikka! Mekin viihdyttiin täällä kunnon tovi, että lapsi sai rauhassa leikkiä ja touhuilla ennen kuin lähdettiin kiertämään muuta messualuetta.

Habitare lasten sisustus.

Habi Kidsin lähettyviltä löytyy yleensä lapsille tai lastenhuoneisiin suunnattuja sisustustuotteita ja vaatteita. Itse kävin pyörähtämässä Siluettiverstaan ja Luppasten pisteellä.

Habitare lasten sisustus.

Habitare lasten sisustus.

habitare lasten sisustus
Luppasten tuotteissa vilisee söpöt eläinten korvat. Ostin poitsulle söpön mustan nallekorvaisen trikoopipon.

Messualueen toisalta puolen löytyi tänä vuonna jättimäinen liukumäki! Tässä mäessä viihtyivät hieman isommat lapset. Mäkeä laskettiin hauskoilla räsymatoilla. Olisi pitänyt itsekin testata 🙂

Habitare lasten sisustus.

Habitaren osastoilta löytyi myös sympaattinen LumoKids, jolta löytyy ihania lastenhuoneen sänkyjä ja sisustustuotteita.

Habitare lasten sisustus.

Habitare lasten sisustus.

Myös Miikon tuotteet taipuvat eläinhahmoillaan lastenhuoneen sisustukseen. Kuinka suloisia nuo eläinjulisteet ovatkaan!

Habitare lasten sisustus.

Täysin toisesta messukeskuksen hallista bongasin ihanan Gamchan, joka oli minulle entuudestaan täysin tuntematon merkki. Gamchan visio on tarjota nepalilaisille naisille töitä ja kahden naisen aloittama yritys työllistääkin jo yli 125 naista Nepalissa.

Silmiini pisti osastolla kauniit huovutetut lastenhuoneen sisustustekstiilit ja ostin itselleni alhaalla kuvassa näkyvän pilvimobilen. Tarkoitus olisi purkaa mobile ja tehdä siitä viiri lapsen huoneeseen.

Habitare lasten sisustus.

Habitare lasten sisustus.

Habitare Signals

Leikkisä meininki oli myös Habitaren Signals osastolla, jossa pääsi lukemaan päivän o-mikuji-ennustuksen. O-mikuji on japanilainen ennustus, joka on kirjoitettu paperilappuun. Näitä ostetaan buddhalaisista temppeleistä, mutta tällä kertaa omansa sai Signals osastolta 🙂 Taittelin oman ennustukseni yhteiseen o-mikuji teokseen.

Habitare lasten sisustus.Habitare lasten sisustus.

Värikylvyltä ei voinut välttyä Signals -vainunäyttelyssä, joka kurkisti tänä vuonna tulevaisuuteen. Näyttelyssä pääsi kurkistamaan mihin sisustamisen ja asumisen maailma on menossa.

Habitare lasten sisustus.

Nyt on koko Habitare 2019 käyty läpi kolmen postauksen muodossa. Toivottavasti saitte kattavan käsityksen mitä messut tänä vuonna tarjosivat. Nyt vain odottelemaan ensi vuoden messuja!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *