Tapahtumat

Habitare 2018 – inspiroivat messut kuvina

Habitare-messut ovat taas tältä vuodelta ohi ja oli kyllä superihanaa päästä hetkeksi upeaan sisustusmaailmaan, joka inspiroi ainakin itseäni kovasti. Mieleeni jäivät vahvasti syksyn sävyt, värien runsaus, rohkeat sisustusvalinnat, linjakas muotokieli, syksyinen kukkaloisto, uudet ideat, uudet tuttavuudet, maanläheiset ja murretut sisustussävyt, luonnonmateriaalit ja hyggeily. Aika paljon siis 🙂

Ehkä Habitare ja tämä uuteen kotiin muuttaminen antoivat kunnon sysäyksen taas sisustusmaailmaan. Lisäksi meillä alkaa olla ensimmäinen vauvavuosi takana, joten päivärytmit ja arki alkavat olla jo aika hyvin mallillaan. Nyt riittää taas enemmän energiaa myös sisustukselle sekä liikunnalle ja aivot alkavat palautua vauvahattaran jälkeen entiselleen, haha!

Nyt kuitenkin sukelletaan tällä kuvapläjäyksellä Habitaren tunnelmaan! Me startattiin Habitare Habikidsin puolelta, sillä mehän olimme koko perheen voimin liikenteessä. Ensimmäiseksi pikku herra vietiin ihanaan Habikids maailmaan jossa oli jätti-iso käärme/mato, jota pitkin lapset juoksivat ja pomppivat. Alueella oli lapsille myös muuta kivaa ja tietysti ”meille aikuisille” oma osasto mistä löytyi lastenhuoneen sisustukseen liittyvää inspiraatiota.

 

habitare messut 2018
Siluettiverstaalla ja Luppasilla oli yhteinen osasto Habikidsin puolella.

 

habitare messut 2018
Rabbit -tuoli on kyllä suloinen. // EK for kids by Emili Åman

 

habitare messut 2018
Lumoava Habikids puoli lapsille.

 

Habikidsin jälkeen lähdimme kiertelemään messualuetta eteenpäin. Alhaalla kuvassa näkyy Interfacen osasto ja Kristiina Haatajan ihmishahmot.

 

habitare messut 2018

habitare messut 2018
Stockmannilta löytyi myös oma herkullisesti sisustettu osasto.

 

habitare messut 2018
Kiertelyn väliin tuli napattua vähän maistiaisia!

 

Kikoin osasto oli todella hellyyttävä. Ostinkin meidän pikku miehelle Kenana Knitters:in valkoisen krokotiilipehmon. Kovasti hän sitä heti paijaili vaunuissa ja oli kovin tyytyväinen.

 

habitare messut 2018 habitare messut 2018

 

Garden Living:in osastolla oli valtavia kukkaruukkuja ja näyttäviä kukka-asetelmia. Ilmeisesti suuret ruukut maanläheisine värein ovat tällä hetkellä tulossa esiin. Messuilla näkyi myös runsaasti heiniä ruukuissa ja ne ovatkin se tämän hetken ”juttu” syksyn sisustuksessa. Eli iltalenkillä vaan heiniä poimimaan ja ei muuta kuin maljakkoon!

 

habitare messut 2018

 

Luklabelin peili/muistitaulu/avainkotelo -järjestelmä oli kovasti esillä sosiaalisenmedian eri kanavissa ja itseäkin kovasti kiinnosti tämän hyötyesineen design. Juttelin pisteellä tovisen ja ihailin tuotteen käytännöllisyyttä. Mietin tätä myös meille eteiseen. Kuulemma noin kuukauden/kahden päästä tätä on saatavilla!

 

habitare messut 2018 habitare messut 2018 habitare messut 2018 habitare messut 2018 habitare messut 2018

 

Harvian saunasta oli pakko napata kuva, sillä tykästyin kovasti sen ryhdikkääseen ilmeeseen. Lisäksi saunan leveää lankkua olevat seinät ovat todella kauniit. Meiltäkin löytyy normaalia leveämpää paneelia saunan seinästä ja mielestäni se on kivaa vaihtelua perinteiseen malliin tottuneena.

 

habitare messut 2018 habitare messut 2018habitare messut 2018

habitare messut 2018
Kukkaruukkujen valoreunukset olivat todella kauniita ja hillittyjä.

 

Seuraavissa kuvissa näkyykin paljon murrettuja ja voimakkaita värejä, jotka ovat sisustuksessa pinnalla. Itsekin olen hankkinut sohvalle tummempia tyynyjä, ruskean eri sävyjä sekä tietysti niitä heiniä maljakkoon 🙂

 

habitare messut 2018habitare messut 2018 habitare messut 2018

habitare messut 2018
Kuusilinnan sohvamallisto on täydentynyt uudella kangasvalikoimalla. Kuvassa upea Frost.

 

habitare messut 2018
Myös Hakolan osasto oli herkullisen värikäs.

 

Matrin osasto oli todella mielenkiintoisesti toteutettu ja osui ehkä omaan silmään siksikin, että olemme juuri hankkineet uuden sängyn. Nyt makuuhuone kaipaisi päiväpeittoa ja muutenkin linjakkuutta sisustukseen. Osaston sävymaailma viehätti minua ja tästä voikin ammentaa inspiraatiota myös omaan makuuhuoneen sisustukseen.

 

habitare messut 2018 habitare messut 2018 habitare messut 2018

 

Deko -lehden osasto pysäytti ohikulkijat upealla kukkaloistolla, jonka oli toteuttanut Saija Sitolahti. Nämä kukkavalaisimet olivat hurjan suloiset!

 

habitare messut 2018 habitare messut 2018

habitare messut 2018
Asun -lehden katseenvangitsijana toimi kookas valoteos.

 

Signals -näyttely lumosi väreillä ja vihreydellä. Näyttely katsoo jo eteenpäin trendien tulevaisuuteen ja oli kyllä ihana sukeltaa ja antaa katseen vaeltaa väriloiston keskellä. Näyttäisi siis siltä, että värit tulevat voimakkaina takaisin harmaa-musta-valkoinen-beige kauden jälkeen.

 

habitare messut 2018 habitare messut 2018 habitare messut 2018 habitare messut 2018

 

Gauhar Helsinki -pisteeltä ostin itselle messutuliaisia ja täälläkin näkyi myös upea kukkateos. Täytyy varmaan itsekin loihtia meidän tulevan 1-vuotiaan synttäreillä kauden trendikimppu 🙂

 

habitare messut 2018

 

Myös ulkotiloihin sopiva sisustus osui silmiin, sillä sekin on kovasti itselle ajankohtainen. Myös meidän terassilta löytyvät tummat sävyt, mutta ei vielä tuollaisia puumaisia istutuksia.

 

habitare messut 2018 habitare messut 2018

 

Habitare-messut loppuivat meillä Kaarnia Designin sympaattiselle osastolle. Ihastuin kovasti Karoliina Peltokorven tauluihin. Näihin tunnelmiin oli siis hyvä päättää messut.

 

habitare messut 2018

 

Ensi vuonna uudestaan!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *