Häät

Hääpäivän tunnelmia – Hääjuhla G18 juhlasalissa

Nyt olisi luvassa vielä lisää kuvasaldoa meidän häistä, eli sneak peek kulisseihin 🙂 Ja kuten otsikko sen myös kertoo, on aika luopua myös ihanasta hääpuvustani. Hain juuri rakkaan pukuni pesulasta, ja olen todennut, että puku ansaitsee tulla vielä pidetyksi. Turhaan sitä tuonne kaappiin on säilöä! Eli jos haluat pukeutua tähän kaunokaiseen, voi minuun olla yhteydessä esimerkiksi sähköpostin kautta: hurmaavanvalkeaa@gmail.com Kyseessä on siis Kenneth Winstonin suunnittelema merkkipuku (style #1514), jota on muokattu omaan tyyliini sopivaksi. Puku on ihanan kevyt, tyylikäs ja erittäin laadukas.

Mutta nyt lisää häätunnelmia ja kuvia. ”Häiden kattaus ja koristelu”-postauksesta löytyy lisää hääkuvia ja hääpuvusta taas ”Say yes to the dress”-postauksesta.

 

haat

Hotelli ja juhlatila

Yllä oleva kuva on hotellin Tornin sviitistä, joka meillä oli varattuna koko viikonlopun. Oli todella kätevää kun kirkko, juhlapaikka, kampaamo ja hotelli olivat kaikki vierekkäin.

Meidät vihittiin Helsingin Vanhassa kirkossa, jonka jäljeen siirryimme tien toiselle puolelle G18 juhlasaliin.

 

häät

Hääkuvaus

Vihkimisen jälkeen vieraat suuntasivat juhlatilaan, jossa heille oli tarjolla pientä alkupalaa ja virvokkeita. Itse hurautimme hääautolla Huvilakadulle (eli sinne Salkkareiden Pihlajakadulle, haha), ja nappasimme hääkuvat upeassa kaupunkimiljöössä.

 

häät

häät

 

Hääkimpussani oli eukalyptuksen oksia, valkoisia ruusuja, hempeitä pioneja ja morsiusharsoa. Tykkäsin kovasti ihanasti kimpustani <3

 

häät

 

Hääkuvista tuli todella kivoja! Osa kuvista otettiin keskellä tietä ja osa ihanan värikkäitä taloja vasten. Alhaalla olevassa kuvassa näkyy kivasti hääpukuni laahus, joka oli todella kaunis ja hillitty, mutta antoi kuitenkin puvulla hieman lisätwistiä. Laahuksen sai nostettua puvun yläosaan kiinni napilla, joten illan jorailussa laahus ei ollut tiellä 🙂

 

häät

Juhlasali

Sitten päädytäänkin jo juhlasaliin. Suositelen G18 juhlasalia, sillä se on kyllä kerrassaan upea! Tosin se on myös erittäin suosittu, varsinkin kesäaikaan. Kannattaa siis olla hyvissä ajoin liikenteessä!

 

häät

häät

häät

häät

häät

 

Juhlasalissa on myös parvi josta on muuten kätevä heittää kimppu, vink vink! Lasten kanssa tietysti saa olla varovainen, sillä tuo tila on aikas mielenkiintoinen lapsien näkökulmasta.

 

häät

Hääleikit

Leikkejäkin meillä oli pari kappaletta. Yksi niistä oli kaulinleikki, jossa laitettiin kaksi kaulinta kiertämään häävieraiden joukkoon. Toinen kaulimista oli minun ja toinen oli mieheni. Miesvieraiden piti kirjoittaa nimensä miehen kaulimeen ja naisvieraiden taas minun. Se kumpi saa kaulimensa ensimmäisenä takaisin, on ”voittaja”. Eli ”valta huushollissa” päätyy hänelle. Noh, naiset olivat tällä kertaa nopeampia ja minä sain ensimmäisenä kaulimen, jee! Tosin taisin ”hävitä” kakunpolkaisussa, joten eiköhän me lopulta päädytty tasapeliin, heh!

 

häät

Häätanssi ja hääkampaus

Meidän häävalssimme oli Egotripin Mestaripiirros, jonka myös Anna Puu on esittänyt. Molemmat versiot poikkeavat hieman toisistaan, ja bändimme sovittikin kappaleen häävalssiksi sopivaksi. Ihana laulu <3

 

häät

 

Hääkampaukseni tällainen ”lettinutturahässäkkä” 🙂 Halusin kauniin ja huolettoman kampauksen, ja olin kyllä tyytyväinen tähän rentoon nurturamalliin.

 

häät

häät

 

Niin on nyt häät juhlittu ja siinä se puku lopulta hengarissa roikkuu. Kiitos vieraille, kiitos kaikille mukana olleille ja kiitos ihana hääpukuni.

 

Rakkaudella Hanna ja Janne

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *