Vinkit

Fleurs de Paris – Vuoden kestävät ruusut

Kirjoittelin viime postauksessa ”DIY: Ruusuboxi” helposta DIY kukka-asetelmasta, jossa ruusukimppu laitetaan kauniiseen pieneen paperikassiin. Tuumailin myös, että yhtä hyvin paperisen kassin sijasta voisi käyttää pyöreää tai neliskulmaista boksia. Niinpä ajattelin vinkata teille näistä todella kauniista ruusuboxeista, joiden ruusut on melkein ikuisia 😉

Törmäsin vastikään näihin Fleurs de Paris ruusubokseihin, joiden juju todellakin on siinä, että ne kestävät jopa vuoden!! Kun ruusu on kauneimmillaan, sen kasvu keskeytetään jollakin patentoidulla keinolla (en tiedä tarkemmin millä), jolloin se jää kaikista kauneimpaan muotoonsa. Jos ruusuja hoitaa oikein ja ohjeiden mukaan, ne kestävät siis jopa vuoden! Kuullostaa mielenkiintoiselta! Itse asiassa tämä ei ole ainut yritys jota tällaisen on kehittänyt, mutta jos matkaat Berliiniin, Düsseldorfiin tai Hampuriin googleta ihmeessä myymälöiden osoitteet. Nuo ruusuboxit on kyllä ihan syötävän söpöjä!

 

vuoden kestävät ruusut boksissa

vuoden kestävät ruusut boksissa vuoden kestävät ruusut boksissa

Kolme ylintä kuvaa lainattu: Fleurs de Paris

 

Katsoin yrityksen nettisivuilta Fleurs de Paris, että myös postitus on mahdollista. Mistään ihan halvasta lystistä ei ole kyse, mutta toisaalta jos ruusut todellakin sen vuoden kestävät, niin onhan niistä toki kauan iloa.

Tai sitten voit päätyä tähän minun versioon, haha!

 

DIY ruusuboksiDIY ruusuboksi

 

Kivaa sunnuntaita!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *