Eteinen

Eteisen sisustus

eteisen sisustus

Eteisen sisustus on aika perinteinen ja meidän eteinen on tällainen pitkulaisen mallinen. Kuvailin pitkästä aikaa kodin nurkkia, joita täällä blogissa ei ole vielä näkynyt ja nykyisen kodin eteinen onkin sellainen josta en ole aikaisemmin tänne kirjoitellut. Eteisessämme on peililliset liukuovikaapit, jakkara johon voi istahtaa pukemaan kengät, seinäkoukku pikkumiehen takeille, lokeroita avaimille ym. ja eteisen matto.

Eteisen valaistus

Katossa on kaksi upotettua led-valaisinta ja ne ovat sävyltään melko kirkkaat ja luonnonvaloa mukailevat. Näin talvisin kun on pimeää, niin hyvä valaistus eteisessä helpottaa arjen toimintoja. Olen kuitenkin laittanut oikealle puolelle Annon pallovalosarjan, sillä tykkään että eteisessä on hieman tunnelmavaloa. Emme kuitenkaan pidä eteisen kattovaloja päällä, jos emme ole joko lähdössä ulos tai tulossa sisälle.

eteisen sisustus

Eteisen matto

Hankin uuden eteisen maton ennen joulua ja se on Deco Formgivning -merkin. Matto on melko maksu ja sen pohja on kuminen, jolloin se ei pääse laattalattialla liikuskelemaan. Lisäksi kumipohja auttaa siinä, että hiekka ja lika eivät pääse matosta lattialle, ja se sitoo myös maton tekstuurin paremmin yhteen. Juutti-/hamppumatoissa voi olla joskus se ongelma, että niistä irtoaa pölyä ja maton tekstuuria (sitä ”heinä”pölyä) ja jos mattoa nostaa, niin se kaikki höttö on lattialla. Tämän maton roskat olen vain pölistellyt ulos ja tietysti imuroinut sitä säännöllisesti.

eteisen sisustus

Liukukaapin viereen olen teettänyt mustavalkokuvia kuvia meidän ministä. Olen myös miettinyt pitäisikö tuossa niiden alapuolella olla jokin kaappi seinään kiinnitettynä, esimerkiksi Ikean Bestå 60cm x 24cm & 60cm menisi mitoiltaan täydellisesti tuohon, eikä se olisi liian syvä. Tuo 24cm syvyys olisi juuri passeli. En ole tätä kuitenkaan vielä toteuttanut, sillä en halua että tila menee liian tukkoon. En ole siis vielä ihan varma, että sopiiko se siihen ja onko meillä sille käyttötarvetta. Tosin tällähetkellä tuntuu, että jokainen lisäsäilytystila olisi tarpeen, heh! Lisäksi mietin, että onko tuo Ikean Bestå vähän tylsä ratkaisu, mutta toisaalta voisihan sitä jotenkin tuunata.

Näihin mietteisiin jäädään tällä kertaa 🙂 Mukavaa loppu viikkoa!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *