Eteinen

Eteinen kuntoon + kenkäkaappi -tuunaus

Eteisen sisustus ja ikean kenkäkaappi tuunaus.

Eteinen kokenut pienen muodonmuutoksen ja sieltä löytyy nyt tuunattu kenkäkaappi. Toivoimme eteiseen lisää säilytystilaa kengille ja jonkun kätevän laskutason pikku tavaroille, joten aloin etsimään tilaan sopivaa siroa kenkäkaappia. Päädyimme Ikean Trones kenkäkaappiin, joka on erittäin näppärä pienen kokonsa ansiosta. Trones kenkäkaappi on vain 18cm syvä, joten se ei vie eteisestä paljoa tilaa. Halusimme yleisilmeestä kuitenin hieman lipastomaisen, joten hankimme kenkäkaapin päälle rautakaupasta mittojen mukaan puulevyn ja liimasimme sen massalla muoviin kiinni. Kenkäkaappiin mahtuu useampi pari minin kenkiä, joten tuolta on näppärä napata lenkkarit jalkaan.

Eteisen sisustus ja ikean kenkäkaappi tuunaus.
Eteinen ei näytä yhtään liian ahtaalta, vaikka sisustukseen lisättiin kenkäkaappi tuomaan lisää säilytystilaa kenkiä varten.

Valkoinen kaappi ja puinen taso sopivat tosi hyvin meidän sisustukseen, koska kumpaakin löytyy meiltä paljon. Pikku vessan yksi seinä on päällystetty kokonaan vanerilla ”Pienen wc:n sisustus – monikäyttöinen vaneri” ja liukuovi on myös puuta. Lisäksi hankimme vielä puisen hyllyn kenkäkaapin yläpuolelle viimeistelemään kokonaisuuden.

Eteisen sisustus ja ikean kenkäkaappi tuunaus.
Puulevy on kiinnitetty liimamassalla kenkäkaapin kanteen. Pieni valaisin on myös Ikeasta.
DIY vinkki: Puulevy kenkäkaapin päälle

Puulevy kiinnitettiin kenkäkaappiin kiinni rautakaupasta ostetulla liima- ja tiivistysmassalla, joka vähän tuolta raosta pursuilee ulos. Koska tuossa kenkäkaapissa on sellainen koverrettu kansi, laitoimme puulevyn alle sahatusta osasta yli jääneen laudanpätkän, jotta puulevy kiinnittyisi tukevasti kenkäkaappiin kiinni. Ensin tietysti liimasimme tukipuunpalasen kaappiin kiinni ja sitten lopuksi laitoimme kenkäkaapin reunoille sekä tukipuun päälle liimamassaa, ja laitoimme lopuksi puristimia kaapin reunoille, jotta puulevy tarttuu varmasti kunnolla kiinni. Täytyy kyllä sanoa, että se on supertukevasti kenkäkaapissa kiinni, sillä liimamassaa ei säästelty 🙂

Eteisen sisustus ja ikean kenkäkaappi tuunaus.
Pulk seinähylly on löytö Tallinnasta, joka viimein löysi paikkansa eteisestä.

Pulk designin seinähylly on Tallinnasta ja sille löytyi sopiva paikka juurikin tästä eteisestä. Seinähylly on vähän erilainen kuin perinteiset hyllyt ja se on juuri siitä hauska! Vähän erilainen yksityiskohta.

Eteisen sisustus ja ikean kenkäkaappi tuunaus.
Tein nopean kranssin messinkisestä renkaasta ja vanhoista kuivakukista, jotka olivat olleet vessan kaapin yläpuolella maljakossa. Kimpun sävyt on todella nätit.

Ikeasta on myös pieni pöydällä oleva valaisin, joka sopii yhteen hyvin marmorikuvioisen lattian kanssa. Meillä on katossa upotetut led-spotit, mutta iltaisin on kivempi pitää hieman tunnelmallisempaa valoa päällä. Spotit ovat nimittäin aika kirkkaat, joka on tietenkin hyvä pukeutusmisvaiheessa, mutta tästä pikku valaisimesta tulee lämmin pehmeä valo iltoja varten.

Eteisen sisustus ja ikean kenkäkaappi tuunaus.

Postauksesta ”Eteisen sisustus” näkyy vielä eteinen ennen muutosta. Oikein kiva se oli silloinkin, mutta päätin kuitenkin toteuttaa tämän kenkäkaappi-idean ja olen ollut siihen tyytyväinen.

Kivoja pakkaspäiviä!

Seuraatko jo näitä?  Sisustussuunnittelu Hurmaava Design // instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *