Makuuhuone

Ennen ja jälkeen kuvat: Vierashuoneen muutos makuuhuoneeksi

Kirjoittelin viime viikolla oman postauksen makuuhuoneen muutoksesta vierashuoneeksi/vauvan huoneeksi, ja nyt olisikin luvassa kuvia meidän uudesta makuuhuoneesta. Nämä huoneet siis vaihdettiin päittäin, jotta saataisiin hieman lisää tilaa makuuhuoneeseen. Näin makuuhuoneeseen saatiin mahdutettua myös vauvan pinnasänky, joka ainakin näin alkuvaiheessa on varmasti ihan kätevä ratkaisu. Pinnasänky löytyy meidän jalkopäästä, ja kuvia siitä voi käydä kurkkimassa postauksesta: ”Supersöpö vauvansänky: Stokke Sleepi Mini”.

Tältä näyttää siis makuhuoneen sisustus tällä hetkellä. Lisää kuvia ”vanhan” vierashuoneen sisustuksesta ja tunnelmasta löytyy lisää myös jutusta ”Vierashuoneen sisustus”.

 

 

ennen ja jälkeen kuvat uudesta makuuhuoneen sisustuksestauusi makuuhuoneen sisustus

 

Restauroitu Domus-tuoli toimittaa yöpöydän virkaa ja lisäksi laitoin kirpparilta ostamani punotun korin tuolin alle piilottamaan johtokaaoksen. Kori helpottaa myös siivousta, kun johdot pysyvät näppäristi sen sisällä piilossa.

Itselläni lukuvalona toimii Design House Stockholmin Work Lamp ja miehellä taas valkoinen Jielde, joka muuten kokonsa puolesta toimii nyt täydellisesti tuossa ns. ”lattiamallina” ilman jakkaraa, joka nostaisi sitä ylemmäksi. Aikaisemmin tuo Jielde löytyi meiltä olohuoneesta, mustan Lundia hyllyn vierestä. Postauksesta ”Vanhoilla tavaroilla uutta ilmettä kotiin” löytyy kuvia siitä ratkaisusta.

 

uusi makuuhuoneen sisustus uusi makuuhuoneen sisustus

 

Ostin Design Market -tapahtumasta tuon ihanan Saanan ja Ollin Finartelle suunnitteleman Aitta -torkkupeiton, ja päädyinkin laittamaan sen sängyn päälle päiväpeitoksi. Pidän kovasti nykyisestä makuuhuoneen vaaleasta ja seesteisestä tunnelmasta. Jos muistelet millaiselta makkari oikein näytti edellisessä huoneessa, niin ainakin jutussa ”Sisusta makuuhuone sinisellä” löytyy kuvia makuuhuoneen ”vanhasta” sisustuksesta.

 

Kivaa alkavaa viikkoa!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *