Vierashuone

Ennen ja jälkeen -kuvat: Makuuhuoneen muutos vierashuoneeksi

Täällä ollaan vaihdettu huonejärjestystä niin, että makuuhuone muutti vierashuoneen paikalle ja toisinpäin. Päädyimme tähän ratkaisuun, koska vierashuoneemme on pikkaisen isompi kuin makuuhuone. Aikaisemmin sillä ei ollut mitään väliä, mutta koska nyt tilaa on tehtävä pinnasängylle,  vaihdoimme huoneet päittäin.

Alla olevassa kuvassa näkyy makuuhuone ennen ja nyt. Eli vanhan makuuhuoneen paikalla on nyt vierashuone/tuleva vauvan huone. Valkoinen levitettävä vierassohva korvasi sängyn, ja seinässä roikkuvat lamppukoukut otettiin samalla irti. Seinä tasoitettiin ja maalattiin valkoiseksi. Ainoastaan pari taulua jäi vanhoille paikoilleen. Oikealla oleva lipasto on tuossa nyt hieman väliaikaisesti, kunhan keksin sille paremman paikan (todennäköisesti se menee varastoon). Toiselta puolen huonetta löytyy vauvan hoitopöytä, jonka voit katsoa postauksesta ”DIY: Vauvan hoitopöytä lipaston päälle

 

vierashuone ennen ja jälkeen kuvat

vierashuone ennen ja jälkeen kuvatvierashuone ennen ja jälkeen kuvat vierashuone ennen ja jälkeen kuvat

 

Täällä on mielestäni oikein kiva tunnelma. Postauksesta ”Vierashuoneen sisustus” ja ”DIY: Tee itse lampunvarjostin” voit kurkata kuvia vanhasta vierashuoneesta ja sen sisustuksesta.

Tämäkin huone tulee muuttumaan vielä paljon, sillä suunnittelen valkoisesta sohvasta luopumista, mutta palataan siihen taas myöhemmin 🙂 Lisäksi kuvailen tänne vielä tietysti uudet makuuhuoneen kuvat ja sisustusratkaisut!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *