Puutarha/Parveke

DIY terassipöytä: Tuunaa itse terassipöytä

Uusi terassipöytä ei ollutkaan aivan helppo juttu löytää ja päätimme lopulta tuunata oman näköisen pöydän lasitetulle terassille. Postauksessa ”Terassin sisustus: ideoita parvekkeen ja terassin sisustukseen” kirjoittelin meidän lasitetun terassin sisustuksesta ja nyt ajattelin avata hieman lisää tuota meidän terassipöydän tuunausta. Emme nimittäin löytäneet terassille valmista pöytää, joten päädyimme hieman tuunaamaan Ikean Falholmen pöytää 🙂 Pöytään yhdistin Jyskin Outrup betonijakkarat ja tykkään kovasti tästä yhdistelmästä.

terassipöytä

DIY terassipöytä ja sen maalaus

Falholmen terassipöytä oli puunvärinen ja päätimme maalata sen Tikkurilan mustalla Valtti -terassiöljyllä. Emme käsitelleet pöytää ennen maalausta, vaan aukaisimme vaan paketin ja ryhdyimme hommiin. Pöytä kasattiin kokoon vasta maalausurakan jälkeen, kun se oli täysin kuivunut.

Itse asiassa pöytä koottiin vasta muuttopäivänä ja huomasimmekin, että pöytää on lyhennettävä vielä päädyistä, jotta se mahtuu poikittain terassille. Mielestäni lyhennetty pöytä ei näytä yhtään hullummalta, kun päädyt siisti ja maalasi vielä uudestaan mustalla terassiöljyllä.

terassipöytäterassipöytäterassipöytä

Terassipöytä mittojen mukaan

Aika pienellä vaivalla saimme siis oman näköisen ja mittojen mukaan tehdyn pöydän terassille. Muuttomme venyi sen verran myöhään kesään/alku syksyyn, että emme ehtineet nauttia ruokia pöydän ääressä, mutta ensi kesänä täytyy sitten testailla pöytää paremmin 🙂

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *