DIY,  Joulu

DIY: Joulukranssi

Vielä ehtii helposti tekaista kauniin joulukranssin ikkunaan tai vaikka oveen roikkumaan. Tein itse omani viime viikolla ja tuohon meni aikaa sellainen puolisen tuntia. Tarvikkeiksi tarvitset havuja, risuja, rautalankaa (myös askartelukaupasta saatavat valmiit renkaat ovat hyviä), juuttinarua ja halutessasi myös eukalyptuksen oksia ym. varpuja.

Minä väkersin omani rautalangasta ja kierritin havut ja koivun oksat U:n muotoiseen malliin rautalangasta tehdyn ympyrän reunoille. Oksien kiinnitykseen käytin samaista rautalankaa ja myöskin siimaa. Ylhäälle jäävän rautalangan päällystin juuttinaraulla, kiertämällä sitä kehikon ympärille. Kranssin alaosaan laitoin vielä muutaman eukalyptuksen oksan.

Paperitähti sattui roikumaan jo valmiiksi ikkunasta, joten keksin sen jättää kranssin keskelle roikkumaan. Minusta se on aika kivan näköinen näin, ja kranssista tulee kyllä ihanan jouluinen fiilis.

 

Nopea ja helppo diy joulukranssi rautalangasta ja havuista.krans

 

Rautalankakiinnitykset jäivät vasemmalta puolelta hieman hassusti näkyviin, mutta ne kyllä saa helposti piiloon, kun vetäisee sivusta kuusen oksaa eteen.

 

opea ja helppo diy joulukranssi rautalangasta ja havuista.Nopea ja helppo diy joulukranssi rautalangasta ja havuista.opea ja helppo diy joulukranssi rautalangasta ja havuista.

 

Aika kiva vai mitä! Olin laittamassa tuota sängyn yläpuolelle roikkumaan, kuten ”Jouluinen makuuhuoneen sisustus”-postauksessa suunnittelin, mutta mieheltä tuli ehdoton ”nou nou” tähän 😀 Kuulemma havut tippuvat suoraan sänkyyn, haha! Ja kyllähän tuosta itseasiassa niitä hieman tippuukin 🙂 Ihan hyvä pointti siis!

Ihanaa joulunodotusta kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // styleroom

 

3 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *