DIY,  Joulu

DIY joulukoriste: Paperitähtinauha

Olen tehnyt tämän paperitähtinauhan jo pari joulua sitten, ja se kuuluukin jo minun vakiojoulukoristeisiin 🙂 Tämän voi periaatteessa laittaa roikkumaan mistä vaan, esim. verhotangosta, mutta tänä jouluna se roikkuu olohuoneen String pocket -hyllyn sivussa. Tähdet olen taitellut itse paperista ja kiinnittänyt ne yhteen ompelulangalla. Tämän postauksen lopusta löytyy ohjeet näiden tähtösten tekoon, joten vielä ehtii puuhailla yhden joulukoristeen joulua varten. Tästä ”DIY: Paperitähti” -linkistä pääset kurkkaamaan alkuperäisen postauksen aiheesta.

Jos DIY -jutut kiinnostavat näin joulun alla, niin postauksessa ”DIY: Joulukranssi”, löytyy kuvat ja ohjeet myös minimalistisen joulukranssin tekoon.

 

tex3tex4

 

Keraamiset valkoiset joulupallot ovat muuten aika vasta hankitut. Löysin ne ihanasta oululaisesta Lifestyle Nordic sisustuskaupasta. Pallojen harmaat raidat sopivat kauniisti yhteen paperitähtien kanssa.

 

tex5xmas1jus

 

Tässä vielä kuvalliset ohjeet vaihe vaiheelta kuinka monisakaraiset, eli ”saksalaiset paperitähdet” taitellaan. Tästä ja tästä pääset myös Youtube-videoihin jossa neuvotaan tähtien askartelua 🙂

 

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

 

Vielä minulla olisi yksi DIY -idea joulukoristuksia varten, ja se käsittelee tällä kertaa ulkotiloja. Yritän saada tehtyä sen valmiiksi vaikka ensi viikolla 🙂

Kivaa joulun odotusta!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // styleroom

 

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *