Joulu

DIY Joulukalenteri – piilota kalenteripussiin yllätys!

2xilo joulukalenteri

DIY Joulukalenteri

Nyt on aika katsoa miltä joulukalenteri näyttää meillä tänä vuonna! Tämä joulukalenteri on super sympaattinen ja suloisa, sekä DIY henkinen! Lupasin edellisessä ”Olohuone – kurkkaus olohuoneen sisustukseen” postauksesssa näyttää teille meidän tämän vuoden joulukalenterin ja tässä se nyt komeilee keittiön paraatipaikalla! Joulukalenteri on 2xilo -merkin suunnittelema ja sain sen 2xilon Jenniltä. Toimin somessa marraskuun ja joulukuun 2xilon yrityksen brändilähettiläänä ja on ilo koristaa omia seiniä näillä kauniilla paperituotteilla.

Joulukalenteri toimii siis sillä periaatteella, että ihanat pussukat ovat kauniisti kuvitettu ja niiden sisään voi itse hankkia pieniä yllätyksiä. Joulukalenteri toimii loistavasti myös seuraavana vuonna, joten itse laitan tämän ehdottomasti talteen. Kalenterin mukana tulee musta-valkoista nauhaa johon pussit kiinnitetään ja lisäksi mustat pienet pyykkipojat.

2xilo joulukalenteri

Laitoin joulukalenteri keittiön String-hyllyn reunoista roikkumaan, mutta tästä saa tehtyä myös paljon isomman ja näyttävämmän, kun sijoittaa pussit vähemmän tiiviisti naruun roikkumaan. Narua kyllä piisaa! Itselläni ei kuitenkaan ollut oikein seinäpinta-alaa tehdä tästä kovin isoa taideteosta, mutta mielestäni joulukalenteri näyttää oikein kauniilta myös näin pienemmässä koossa.

2xilo joulukalenteri

Mitä joulukalenterin sisälle?

Olen hankkinut pieniä yllätyksiä joulukalenterin sisälle, kuten tarroja, pikku auton, suklaata, piirrustusvihon, pehmolelun, kynän, ym. Tarra-arkkeja ajattelin leikata pienemmiksi osiksi ja laittaa niitä useampaan pussiin. Joulukalenterissa voisi olla myös kivoja viestiä, kuten ”tänään rakennetaan yhdessä lumilyhty!”. Ainoa ongelma täällä etelässä on tietysti tuon lumilyhdyn osalta lumen puute, heh! Mutta vaikka sankoon tehtävä jäälyhty voisi olla myös kiva idea! Pussukkaan on helppo sujauttaa myös vaikka hiuspompuloita, pinnejä ym. Tämän paketin mukana tulee lista vinkkejä mitä kalenteriin olisi kiva laittaa, jos ei itse keksi kaikkea!

2xilo joulukalenteri

Jouluun on muuten enää alle kuukausi!!! Tuntuu niin hurjalta! Itse olen jo laittanut tänne vähän joulukoristeita, mutta tykkään eniten hillitystä tunnelmasta jota luodaan kynttilöillä ja muutamilla jouluisilla jutuilla. Meille tulee oikea joulukuusi, joten se saa olla sisustuksessamme huomion keskipisteenä.

Ihanaa joulunodotusta kaikille!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *