Matkat

Brysselin sisustuskaupat

Olin alkuviikosta työreissulla Brysselissä ja aikaa jäi piipahtaa keskustan hulinassa. Yllätyin positiivisesti Brysselin hurmaavista sisustuskaupoista ja ajattelin jakaa tänne myös pari vinkkiä. Nämä löytämäni putiikit tulivat vastaan ihan vahingossa, kun kiertelimme ympäri keskustaa  ja niinhän se useastikin on, että vahingossa saattaa löytää ihania  aarreaittoja 🙂

Ensimmäisenä vastaan tuli sympaattinen Dille & Kamille, josta löytyi runsaasti kaikkea pientä ihanaa, niin keittiötarvikkeista pellavapussilakanoihin. Keskellä liikettä oli pieni kokkauspiste, jossa myytiin vastaleivottua kakkua ja kahvia. Putiikin sisustus oli selkeän skandinaavinen ja hintataso edullinen. Dille & Kamillen vierestä löytyi myös pieni saippuaputiikki, vähän samantyyppinen kuin Lush. Kannattaa piipahtaa reitin varrella myös siinä.

 

sisustusvinkit Brysseliin

 

Toinen aivan ihana sisustuskauppa oli Maisons du Monde, joka oli täynnä ihania pastellinsävyisiä sisustusihanuuksia! Liike oli todella iso, kahdessa kerroksessa, ja myös täällä hintataso oli varsin huokea. Kaktusaiheita, pastellisävyjä, flamingoja, kultaa, messinkiä.. Näitä kaikkia kesäntrendejä oli liike pullollaan! Maisons du Monde sijaitsee sellaisen pienehkön ostoskeskuksen sisällä, jonka nimi oli Gallerie Anspach.

 

sisustusvinkit Brysseliin

 

Loppupäivä vierähti kaupunkia ristiin rastiin kierrellen ja tietysti vierailimme myös tällä näyttävällä aukiolla, joka alhaalla näkyy. Sää oli melko märkä, ja pieniä sadekuuroja tuli silloin tällöin, joten päivä vietettiin lähinnä putiikkeja kierrellen. Kävimme myös Primarkissa, mutta jotenkin siellä iskee aina kauhea kuumuus ja ahdistus. Miten siellä onkin aina niin kauheasti ihmisiä ja kauhea hässäkkä päällä..

 

sisustusvinkit Brysseliin

 

Lisää Brysseli-vinkkejä löytyy muuten myös ”Pikavisiitti Brysseliin” -postauksessa.

Oikein rauhallista sunnuntaita kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *