Puutarha/Parveke

Blogin esittely – Hurmaavan valkeaa

Seuraavaksi vuorossa on blogin esittely, joten Hei kaikki ja mahtavaa olla täällä Kotilieden puolella! Ajattelin pitää pienen esittelyn itsestäni, nyt kun me Dekon bloggaajat muutimme tänne uuteen osoitteeseen. Olen pitänyt säännöllisesti tätä Hurmaavan valkeaa -blogia jo reilut viisi vuotta ( vitsi miten nopsaa aika on mennyt!) ja eipä ilman tätä rakasta harrastusta oikein osaa olla. Sisustaminen, kuvaaminen, sisustuksesta kirjoittaminen ja kaikki sisustukseen liittyvä on minulle rakasta puuhaa ja tykkään toteuttaa itseäni sillä saralla. Itse asiassa jopa niin paljon, että hain alan kouluun ja opiskelen tällä hetkellä päätyöni ohella sisustussuunnittelijaksi.

blogin esittely

Perhe blogin takana

Perheeseeni kuuluu mies ja alle parivuotias pikku poika ja työskentelen matkailuallalla. Instagramin puolella @hurmaavanvalkeaa -tilillä pääseekin välillä matkaan storyn puolella minun reissuilleni ja pyrin päivittämään sitäkin puolta ahkerasti.

Aikaisemmin asuimme kerrostalo kolmiossa, mutta viime kesänä pääsimme muuttamaan pieneen paritaloon ja ensimmäistä kertaa olemme päässeet perheenä nauttimaan oman pihan hoidosta. Tai ainakin se vielä tuntuu todella mielekkäältä, heh! Myös avoin keittiö – olohuone tila on meille mieluinen paikka ja siellä tuleekin vietettyä eniten aikaa, ellemme ole pihalla touhuilemassa.

bloggaaja esittely

Nämä todella järkevän oloiset tilannekuvani (heh apua!) on otettu meidän terassilla, joka on ollut nyt tämän hetkinen sisustuskohteeni. Olen saanut ns. ”valmiiksi” terassin toisen puolen, jossa on ruokailualue ja grillauspiste. Postauksesta ”Terassin sisustus: ideoita parvekkeen ja terassin sisustukseen” voi käydä katsomassa miltä tuo toinen puoli näyttää. Kuvat tosin on otettu viime syksynä, mutta eipä se kauheasti ole niistä kuvista muuttunut.

Tämä toinen puoli jäi muuton jälkeen hieman vaiheeseen ja nyt olen viimein hankkinut tänne daybedin ja nojatuolin. Vielä täällä on vähän ajatus vaiheessa, mutta tälläkin hetkellä kirjoittelen tätä juttua tässä sohvalla löhöillen.

bloggaaja esittelybloggaaja esittely

Ajattelin tehdä tästä tilasta ihan oman postauksen ja kerron hieman tarkemmin näistä terassin kalusteista ja kuvailen hieman laajemmalla linssillä miltä täällä oikein näyttää. Kuvista kuitenkin huomaa, että ihan perinteisiä terassikalusteita en tänne ole valinnut.

Mutta nyt oikein ihanaa ja helteistä viikkoa kaikille, ja tulkaahan ihmeessä tänne blogivierailulle! Hetki muuten menee vielä, että saan kaikki vanhemmatkin postaukset tänne siirrettyä, sillä iso kasa jäi roikkumaan jostain syystä luonnoksiin. Lisäksi pitää myös vielä tutustua vanhojen postauksien kuviin, sillä ne näkyvät todella isoina tietokoneella katsottuna. Mutta tätä hienosäätöä ehtii tässä samalla touhuilla pikku hiljaa.

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *