Babyshower,  Mieli & hyvä elämä

Babyshower juhlat

Olin tehnyt luonnoksen valmiiksi näistä ihanista babyshower juhlistani, ja tämä pitikin julkaista jo viikkoja sitten, mutta vauva tulikin maailmaan sen verran aikaisemmin, että postaus unohtui julkaista kokonaan. Mutta eipä se haittaa vaikka kirjoittelenkin juhlistani näin jälkikäteen 🙂 On kiva palata näihin tunnelmiin!

Meidän laskettu päivä oli eilen ja tänään vietetäänkin pikku miehen 1-kuukautispäivää! Nyt kyllä kelpaisi tuo herkkupöytä 🙂 Juhlat järjestettiin kaverini luona ja sain aamulla viestin olla kohta puoliin valmiina, sillä minua tultaisiin kohta autolla hakemaan. Tässä vaiheessa olinkin jo ihan täpinöissään, sillä tajusin mistä oli kyse. Paikan päällä odottivat ystävät ja tämä herkkuja notkuva pöytä, nam! Aloimmekin heti herkuttelemaan ja höpöttelemään kuulumisia. Juhliin oli nähty kovasti vaivaa, joten kiitos vielä kaikille! Koristelut ja herkut olivat upeita!

 

Babyshower juhlat ja kattaus Babyshower juhliin

 

Ruokailun ja kahvittelun jälkeen meillä oli pientä vauvakutsuille kuuluvaa ohjelmaa. Ensin arvailin vanhoista vauvavalokuvista kuka on kuka. Se oli muuten yllättävän haastavaa! Sitten maisteltiin ja arvailtiin pilttejä, pelattiin vauva-aliasta (se oli muuten hauskaa!) ja lopuksi arvailtiin vauvan paino, pituus, nimi ja laskettu aika pienille paperilapuille. Laput suljettiin purkkiin ja sain avata sen vauvan syntymän jälkeen. Tämä oli tosi ihana idea ja olikin hauska avata lappuja, kun olimme kotiuduttu viimein sairaalasta kotiin.

 

Babyshower juhlat ja kattaus Babyshower juhliin

 

Mukaani juhlista lähti mahtava paketti vauvalahjoja ja leveä hymy. Oli kyllä ihanat juhlat!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *