Inspiraatio,  Löydöt

Arkea helpottavat sisustusratkaisut

Keräilin tänne muutaman hauskan ja kätevän sisustusidean, joista voisi olla apua kodin sisustuksessa, varsinkin jos tilaa on rajallinen määrä. Alla on ensimmäinen mahtava keksintö, Clamp Tray Navetilta. Pieni taso on ruuvattavissa niin hyllyn reunaan kuin ikkunalaudalle. Mielestäni nuo on supersöpöjä ja erittäin käteviä niin pieneen kuin suureen tilaankin!

 

clamptray

Kuva: Navet, Clamp Tray

 

Fluxen nojatuoli Innovationilta on nopea ja helppo ratkaisu vierassängyksi. Nojatuoli on katseenkestävä ja helppo avata sängyksi.

 

levitettävä nojatuoli

levitettävä nojatuoli

Kuvat: Confident Living, Innovation

 

Entäs taas tällainen miniruokailutila? Aika näppärä keksintö pieneen tilaan! Pöydän saa nostettua ylös jolloin tilaa jää taas avoimeksi. Tämä taitettava ruokapöytä löytyy Marbodalilta.

 

taitettava keittiö

Kuva: Marbodal

 

Kaktukset ja viherkasvit ovat edelleen trendikkäitä sisustuksessa ja näillä ihanilla läpinäkyvillä Lagerhausin kasvipalloilla, ne saa näppärästi seinää koristamaan. Lasimaljakot maksava noin 10€, joten ei todellakaan paha hinta! Mielestäni nuo on tosi kauniit ja ilmavan näköiset!

 

lagerhaus maljakot

Kuva: Lagerhaus

 

Tämä pehmokaktus ei varsinaisesti nyt ”helpota” mitenkään sisustusta, mutta onhan tuo aika hauska! Lapsille suunniteltu pehmolelukaktus on Donna Wilsonin, ja poimin sen tähän listaan ihan siitä syystä, että noita kaktuksia näkyy nyt ihan joka paikassa. On keraamisia kaktuksia, kaktustekstiilejä ja postereita ym. Nyt siis lapsillekin löytyy jo omansa, heh! Tässä linkit minun keraamiseen kaktuksiin ja tekstiileihin, jos haluat kurkata hieman lisää 🙂

 

pehmolelukaktus

Kuva: Donna Wilson

 

Alhaalla oleva taitettava hylly on yksi suosikeistani. Hylly on Ambivalenzin suunnittelema, on kyllä erittäin kaunis ja vieläpä mainiosti tilaa säästävä! Hinnat taisivat alkaa noin 125€ ylöspäin. Tykkään kovasti hyllyjen muotoilusta ja siitä että tasot saa halutessaan kiinni. Aivan ihana sisustusratkaisu!

 

taitettava hylly

taitettava hylly

Kuvat: Ambivalenz

 

Inspiroiduin tästä aiheesta, kun selasin Hus & Hem -sisustuslehteä. Useat näistä tuotteista löytyi juurikin sieltä. Kannattaa muuten tutustua eri maiden sisustuslehtiin. Niistä löytyy vähän erityyppisiä sisustuskuvia ja tunnelmia. Itse suosin paljon skandilehtiä, sillä ne mukailevat paljon omaa tyyliäni 🙂

Kivaa loppuviikkoa kaikille!

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *