Suosittelen

Älä missaa tätä menovinkkiä: Ruusuloistoa Alppiruusupuistossa

Tulipahan mieleen, että nyt kun kesä yllätti ja lämpö saapui jo näinkin hyvissä ajoin Suomeen, niin se varmaan vaikuttaa myös luonnon kukintaan. Katsoin tuossa viime kesän postauksia taaksepäin ja mieleeni jäi vahvasti visiitti upeaan Alppiruusupuistoon, joka sijaitsee Helsingin Haagassa. Katsoin, että postaus oli julkaistu 26.6 ja kun selasin puhelimen kuvia taaksepäin, oli niihin tallentunut vierailuajankohdaksi 23.6. Mietinkin tässä, että haluan mennä ehdottomasti Pikku R:n kanssa ihastelemaan tuota upeaa väriloistoa ja kauneutta. Vuosi takaperin kuvailin vain masua ruusujen seassa, mutta nyt kuviin pääseekin tämä ihana ihmemies 🙂 Uskon, että paikka on myös vauvojen mieleen, sillä paikka on niin herkullisen värinen ja ihmeellinen. Oikea taikametsä. Nämä kuvat ovat viime kesän puistovierailulta ja täytyy vielä sanoa, että tuo paikka on livenä vielä sata kertaa hienompi, heh!

 

kuvia alppiruusupuistosta Haagassakuvia alppiruusupuistosta Haagassakuvia alppiruusupuistosta Haagassakuvia alppiruusupuistosta Haagassa

 

Täytyy siis olla tarkkana ja seurailla vaikka Alppiruusupuiston facebook-sivuja, että paras kukinta-aika ei vain pääse menemään ohitse! Alppiruusut nimittäin kukkivat vain lyhyen aikaa. Jostain taisin lukea, että ruusujen kukinta-aika on noin kaksi viikkoa. Ainakaan vielä ruusut eivät ole tuollaisessa loistossa kuin mitä näissä kuvissa ovat.

Tätä kukkaloistoa ei siis kannata unohtaa! Alppiruusupuisto on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. Tässä vielä linkki alkuperäiseen postaukseen: ”Menovinkki: Upea Alppiruusupuisto”.

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *