Ajattelin tänään

Äitienpäivä kuulumiset

äitienpäivä

 

 

Ihanaa äitienpäivää kaikki äidit! Itse saan kunnian viettää kolmatta äitienpäivää ja päivän kohokohta on tietysti aamiainen ja lapsen tekemä kortti. Tätä juttua kirjoittelen nyt lauantaina tässä terassilla, joten saa nähdä mitä yllätyksiä huominen tuo tullessaan. Joka tapauksessa olemme perheen parissa ja touhuilemme varmasti ulkosalla, niin kuin monet muutkin päivät tätä ennen. 

 

kasvimaa

 

Kuten edellisistä postauksista on voinut huomata, niin olemme tosiaan laajentaneet terassin (Terassin laajennus) ja tehneet istutuslaatikoita/kukkalaatikoita (DIY kukkalaatikko) ja nyt olen myös siirtänyt yrttejä viime vuonna ostamaani istutuslaatikkoon (Oma pienen pieni kasvihuone). Lisäksi nyt pari päivää sitten rakensimme matalan rima-aidan isojen kukkalaatikoiden yhteyteen, koska terassilta on pieni pudotus maahan ja meidän mini on jo kerran tullut alas terassilta. Onneksi hänellä sattui olemaan kypärä päässä! Nyt enää pitäisi maalata aita toiseen kertaan ja sekin urakka on valmis. Toisaalta en koe näitä mitenkään kovin hankaliksi urakoiksi, sillä me tykätään touhuta ulkona ja tehdä itse helppoja DIY juttuja. Tähän tietenkin vaikuttaa kovasti tämä korona-aika, sillä nyt tätä aikaa on toki runsaasti enemmän verrattuna normi arkeen. Ainakin kesän tultua voidaan sitten nauttia valmiista takapihasta 🙂

Sisällä tulee nyt oltua paljon vähemmän ja välillä kun järjestelen paikat ojennukseen, niin saattaa näyttää kuten alla olevassa kuvassa, mutta sekin on tarkan asettelun tulosta, heh! Normaalisti lattiaa täyttävät lelut ja tällä hetkellä maailman siistein juttu on Ryhmä Hau. Olemme saaneet ystäväperheeltä heidän lapsen vanhoja Ryhmä Hau leluja ja mini on ollut niistä aivan tohkeissaan. Myös paloautot ja rekat ovat kova juttu. 

 

äitienpäivä

 

 

Olin suunnitellut, että nyt lomautuksen alla käyn läpi kaappeja yms. mutta kylläpä nämä pihajutut ovat tuntuneet nyt paljon mielekkäämmiltä 🙂 Mutta ehkä sitä ehtii myöhemminkin! Minulla jatkuu taas kohta työt ainakin joltain osin, joten paluuta arkeen on luvassa. Vielä kuitenkin on tulossa pari mahtavaa juttua tänne terassille ja takapihalle, joten kannattaa käydä kurkkimassa, vink vink! Vinkiksi annan, että siihen liittyy jotenkin kuplat, heh!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *