Asetelmat,  Sisustus

Valokuvat kehyksiin

Olen käynyt valokuvia läpi koneelta ja saanut jopa aikaiseksi teetettyä muutaman kuvan ihan kehyksiin asti. Yhä useammin kuvat jäävät tietokoneelle, mutta ne tärkeimmät yritän kuitenkin poimia talteen. Seuraava haaste onkin niiden kehystämisessä, sillä sekin meinaa unohtua, ja jos sattumalta päätyykin kaupassa tutkimaan valokuvakehyksiä, ei niitä uskalla ostaa, sillä useimmiten tulee hankittua juuri himppusen verran väärän kokoisia. Nyt kuitenkin nappasin kuvat varta vasten mukaan ja mallailin niitä Ikean kehysosastolla sopivan kokoisiin kehyksiin. Huomasin nämä Hovsta -kehysuutuudet, jotka päätyivätkin lopulta ostoskoriin.

Olen tykästynyt uudestaan perinteiseen puunsävyyn ja näissä olikin kaunis puukehys, ja paspartuu kuului mukaan kehykseen. Niinpä tuohon pystyy laittamaan kahta eri kokoa, kätevää! Tätä kehystä löytyi myös eri kokoisena ja suunnittelin, että kuvista voisi olla kiva tehdä myös jonkunlainen kollaasi. Otin näitä kumminkin nyt sen neljä kappaletta, että saan myös vauvakuvat samanlaisiin kehyksiin.

 

kauniit valokuvakehyksetkauniit valokuvakehykset kauniit valokuvakehyksetkauniit valokuvakehykset

 

Onko muuten liian aikaista laittaa huonekuuseen pari koristetta 🙂 Varsinaisesti nuo ei näytä joulukoristeilta, joten uskalsin laittaa ne kuusta koristamaan. Katsotaan jos en niihin aivan heti kyllästy, haha!

 

kauniit valokuvakehykset kauniit valokuvakehykset

 

Koristeet ovat muistaakseni ferm livingin, ja ovat mielestäni todella nätit. Ei tuo mielestäni vielä näytä liian jouluiselta 🙂 Kokeillaan siis sisustusta hetki näin!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *