Matkat

Häämatkalle Italiaan

Tämä viikko on jännä viikko! Nyt eletään siis meidän hääviikkoa ja häämatkalle lähdetään heti ensi viikon maanantaina. Jeee!! Minulla on täällä vielä miljoona asiaa hoidettavana, mutta ajattelin esitellä nopeasti meidän häämatkasuunnitelmat. Jäämme Eurooppaan lomailemaan, sillä meillä on vain viikon verran yhteistä lomaa. Mietimme kovasti mistä lähtisimme rakentamaan häämatkaa, ja päädyimme lopulta Italiaan. Tässä siis reittimme viikon aikana.

Lennämme ensin Napoliin ja suuntaamme siitä suoraan Sorrentoon. Sorrento on meillä tukikohtana josta tarkoitus olisi tehdä päiväretkiä niin Caprille kuin Amalfiin. Alun perin olisin halunnut mennä suoraan Amalfille, mutta koska olimme sen verran myöhään liikenteessä hotellien suhteen, oli kaikki hotellit melkeinpä sold out! Toki jotain olisi vielä saanut mutta hinta läheni jo Malediivien matkaa, heh! Niinpä teimme kompromissin, että käymme ihastelemassa maisemia päiväretkien muodossa.

häämatkalle italiaan

Italia Sorrento

häämatkavinkit italiaan

Kuvankaunis Amalfi (Positano)

Sorrentosta pääsee kätevästi Caprin upealle paratiisisaarelle, joten siellähän on ihan pakko käydä myös päiväretkellä! En malta odottaa noita Caprin maisemia ja sinistä vettä!

häämatkalle italiaan

Paratiisisaari Capri

Maailman vanhin pizzeria sijaitsee pizzan synnyinkaupungissa Italian Napolissa. Vuonna 1870 perustetussa Da Michelessä on tehty ainoastaan pizzoja vuodesta 1906 lähtien. Pitseriassa saa ainostaan kahta eri pitsaa, ja jono löytyy ilmeisesti koko ajan! Mutta ei muuta kuin jonon jatkoksi! Tätä ei kuulemma kannata ohittaa 🙂

Häämatka Italiaan, Sorrento

Loppuviikosta jatkamme matkaa kohti Roomaan ja suuntaamme Trasteveren alueelle. Olemme käyneet aikaisemmin jo Roomassa, ja nyt on ihanaa kun kaikki turistikohteet on jo nähty! Nyt voi vain nautiskella ja fiilistellä tunnelmia. Trastevere on tosi kiva alue, ja sieltä löytyy hyviä ruokapaikkoja. Ajattelimme myös mahdollisesti vuokrata pyörät ja tutustua alueeseen rennolla otteella. Lopulta lennämme Suomeen Roomasta ja reissu on siltä osin paketissa.

Rooma Trastevere

Tällaiset ovat siis häämatkasuunnitelmat. Aivan ihanaa! En malta odottaa :)) Blogi päivittyy kyllä ensi viikollakin, sillä olen tehnyt valmiiksi pari juttua tänne odottamaan julkaisua. Sitten taas jatketaan juttuja varmasti häämatkakokemuksilla ja tietysti itse häistä!

Lisää matkakuvia ja matkavinkkejä löytyy täältä:

Häämatka Italia: Vinkkejä Sorrentoon

Häämatka Italiaan: Positano Amalfin rannikolla

Häämatka Italiaan: Amalfi

Häämatkalle Italiaan: Capri – Vinkkejä Caprin saarelle ja Anacaprille

Häämatkalle Italiaan: Rooma

instagram // facebook // pinterest // styleroom // hurmaavanvalkeaa@gmail.com