Inspiraatio,  Ruoka & juoma

Babyshower-juhlat

babyshower

 

Kirjoittelin tässä postauksessa ohjeen DIY vaippakakkuun, ja nyt olisikin vuorossa muutama kuva itse babyshower-juhlista. Meidän järjestämät juhlat koottiin kasaan salaman nopeaa vauhtia, mutta saatiin kuin saatiinkin tarjolle niin suolaista kuin makeaa 🙂 Keskellä komeilee tiestysti vaippakakku, jonka ohjeet siis löytyvät tästä.

 

babyshower

 

Itse kakku herätti meistä varsinaista hilpeyttä, sillä eihän tuo nyt kaikesta kauneimmasta päästä ole! Ihan leipomosta se hankittiin, mutta kun vertasimme sitä mallikuvaan, oli lopputulos melko kaukana toivotusta. Onneksi kakku oli sentään hyvää, ja sehän se tärkeintä on!

 

babyshower

babyshower

 

Nappasimme myös Alkosta alkoholitonta skumppaa, eikä se ollut yhtään hullumman makuista! Pitsat toimivat hyvin ”alkuruokana”, sillä nälkähän tuossa puuhastelussa tuli, haha! Ruokailun jälkeen jatkoimme jutustelua, ja pelasimme ”vauva-visailua”.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vaippakakku

 

Ylhäällä on vielä kuva vaippakakusta ilman sellofaania. Oikein söpö siitä tuli! Ja vaipathan on tietysti tarkoitettu käytettäväksi, joten kannattaa valita sellaisia pienikokoisia, joten niille on sitten käyttöä kun vaavi syntyy 🙂

 

Blogia voi seurata myös täältä: instagram // facebook // pinterest // styleroom

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *