Asetelmat,  Sisustus

Tekokasvit sisustuksessa

tekokukat

 

Piipahdin alkuviikosta Vantaan Cobellossa ja siellähän taas sai ihastella kaikkea kaunista! Tykkään juurikin tästä Cobellosta, sillä sieltä löytyy ”löytöpuoli”, josta useasti tekee hyviä löytöjä. Tällä kertaa nappasin mukaan muutaman tekokasvin, jotka mielestäni näyttivät ’ei niin feikeiltä’, haha!

Tietysti suosin aina ensimmäisenä aitoja kukkia, mutta silti en ole sen tyyppinen henkilö, joka ostaa kotiin kukat joka perjantai viikonlopun kunniaksi 🙂 Tämä tietysti olisi aivan ihana ajatus, mutta ei valitettavasti toteudu minun arjessa. Siispä pika-apu kukattomuuteen on tekokukat! Kählerin isossa kukkaruuukussa on kolme oksaa tekokasveja ja mielestäni tuo ei ole nyt niin feikin näköinen, etteikö sitä kehtaisi pitää silloin tällöin pöydällä.

 

tekokukat

 

Ylhäällä näkyvät aidot ruusut ja alhaalla taas nämä minun feikkikasvit, hehe! Näyttääkö pahalta 😄

 

tekokukat

tekokukat

 

Kählerin pikku vaasiin ostin tuollaisen pienen tekokasvin. Mielestäni tuo on ihan söpö.

 

tekokukat

 

Alla olevat oksat on jo blogissa vilahtaneet, ja nämäkin ovat itse asiassa Cobellosta ostetut. Ihan hauskat nämäkin kaverit!

 

tekokukat

 

Pienissä määrin tekokasvit ovat mielestäni ihan jees juttu, kunhan ne ovat hyvin tehtyjä. Tänäkään viikonloppuna en ehtinyt kukkia ostamaan, joten näillä mennään 🙂

Kivaa sunnuntaita!

Lisää inspiraatiota löydät täältä:

instagram // facebook // pinterest // styleroom

 

 

 

 

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *