Puutarha/Parveke

Kurkkaus parvekkeelle

parveke

 

Kesä etenee jo kovaa vauhtia, mutta täällä ollaan vielä vähän vaiheessa parvekkeen sisustuksen kanssa. Parveke tulee kokemaan pienen muutoksen viime kesään verrattuna, joten tässä hieman esimakua siitä mitä on luvassa. Tästä voit käydä katsastamassa miltä parveke näytti viime kesänä, ja tästä löytyy myös lisää hieman vanhempia parvekekuvia.

Eli parvekkeen iso polyrottinkinen tuoli ja pikku pöytä ovat nyt myyty pois, ja uutta keveämpää ratkaisua on tulossa. Ihan varma en vielä ole noista ruskeista Eero Aarnion Upo-tuoleista, mutta tällä hetkellä ne nyt asustavat parvekkeella. Minähän suunnittelin, että maalauttaisin tuolit valkoiseksi, mutta se ei olekaan ihan niin yksinkertaista. Tai periaatteessa on, mutta tarjoukset kahden tuolin maalauksesta ovat olleet aika hurjia. Puhutaan siis useista satasista! Tämä tuli kyllä aikamoisena yllätyksenä. En olisi uskonut, että uudelleen maalaus olisi niin hintavaa..

Elikkä tuolit pysyvät siis ruskeina, heh! Mutta kysymys on: sopiiko ne parvekkeelle? Apua, en oikein tiedä.. Pikku pöytä on Ikean ja sen pariksi sopisi hyvin myös Ikean malliston suuri muovinen terassituoli. Kokeilen nyt hetken kuitenkin näin, ja fiilistelen vähän parvekkeen tunnelmaa 🙂

 

parveke

parveke

parveke

parveke

 

Kukkia tänne nyt voisi jokusen hankkia ja lisäksi koko parveke pitäisi imuroida ja pestä, ihan parvekelaseista lähtien. Sen verran siitepölyä on tännekin päässyt.

Tällaista siis täällä! Pysytään tästä asiasta vielä kuulolla :DD

 

 

4 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *