Matkat

Kesäpäivä Vaasassa

vaasa

 

Olin viime viikolla käymässä Vaasassa, kun vielä helteet hellivät ihanasti. Tuli sellainen olo, että olisi jossain kaukana reissussa, kun oli niin ihana ilma. Päivän aikana ehdin piipahtaa kivassa sisustusliikkeessä, lounastaa ja lenkkeillä ihanissa saaristomaisemissa.

Viime Vaasan reissustani oli jo aikaa, mutta muistin että HS Centerissä on kiva sisustusliike. Sinne oli siis tarkoitus mennä, mutta valitettavasti liike ei enää ollut siellä :/ Googlettelin asiaa ja näytti siltä, että liikettä ei enää Vaasassa ollut. Harmi juttu kun pienet putiikit eivät pärjää! Löysin kuitenkin tämän ihastuttavan putiikin, joka sijaitsee aivan torin tuntumassa. Samaiselta alueelta löytyi myös kiva lounaspaikka, ja oli kyllä ihanaa kun annoksen sai nauttia ulkoilmassa! Kesän ensimmäinen terassiruoka on siis korkattu :))

Toinen paikka minkä muistin Vaasasta oli Rewell Centerissä sijaitseva Magokoro, eli Japanilainen ravintola. Onneksi tämä oli vielä vanhalla paikallaan, sillä Magokoro on mielestäni Vaasan helmi! Aivan ihanat ruuat, sushit ym. Hinnat ovat todella huokeat ja ruoka on todella hyvää. Tässä siis vahva suositus Vaasassa vieraileville.

 

vaasa1

vaasa

vaasa

vaasa uimranta

 

Yllä olevat maisemakuvat ovat lenkkireissultani. Juoksin rantaa pitkin kohti Vaasan yliopistoa ja siitä eteenpäin kohti pientä venesatamaa. Sieltä löysinkin tuon kivan pienen uimarannan. Täytyy laittaa muistiin nyt tämäkin paikka!

Kaiken kaikkiaan oli kiva päivä! Kiitos Vaasa 🙂

 

 

 

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *