Vierashuone

Vierashuoneen sisustus

Vierashuone

 

Vierashuoneen sisustustaminen voi joskus olla vähän haastavaa. Huoneesta tulee helposti varastotila tai siitä muodostuu pyykkienkuivaushuone, jossa on vähän sitä sun tätä tavaraa. Näin sattuu myös usein meillä, mutta yritän kuitenkin pitää huoneen mahdollisimman skarppina ja järjestyksessa. Siitä huolimatta tämä on juuri se huone, jonne heivataan matkalaukut reissujen jälkeen ja kuivatetaan pyykit 🙂

Mutta on tämä huone toki paljon muutakin! Tämä on työhuone, pukeutumishuone ja tietysti juuri se vierashuone. Kuten sisustuksesta huomaa, on tunnelma aika tyttömäinen :)) Tunnustaudun aikamoiseksi laukkutytöksi, ja osa laukuista minulla onkin tuon valkoisen Ikean hyllykön päällä. Osa taas roikkuu vastapuolella seinää olevistä koukuista. Pidän siitä, että kauniit tuotteet voivat olla osana sisustusra.  Toiselta puolen huonetta löytyy myös suurehko lipasto, josta tein edellisen postauksen. Sen voi kurkata suoraan tästä.

 

Vierashuone

Vierashuone

 

Vanha Domus-tuoli on löytö, joka vielä odottaa pientä kunnostusta. Löysin tuolin pilkkahintaan kirpparilta, ainoastaan 50€ hintaan!

 

Vierashuone

Vierashuone

Vierashuone

Vierashuone

 

Valkoinen tyyny on muuten itse tehty, tai painettu. Seuraavana minulla olisi valkoisen maton muokkaus uuteen uskoon, juurikin tuolla painotekniilla. Vinkkejä ja ideoita kankaanpainantaan löytyy tästä.

 

Vierashuone

 

Sohva on ostettu Ikeasta ja se on tietysti levitettävää mallia. Beah house-tyylisen lampun olen itse tuunannut Ikean jalkalampusta. Ohjeet oman varjostimen tekoon löydät tästä.

Tällaiselta näyttää meidän vierashuone. Kyllä täällä ihan mukavasti viihtyy 🙂

 

Facebook // Instagram // Bloglovin

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *