Vierashuone,  Yleinen

Hurmaavan valkeaa -blogi muutti Dekoon!

hurmaavanvalkeaa

Heippa kaikki! Hurmaavan valkeaa -blogi on nyt siirtynyt Dekolehteen, ja halusin moikata teitä kaikkia ihan kuvan kera! Kerron hieman millaisesta blogista on kyse, jos ette ole blogiini vielä aikaisemmin törmänneet. Hurmaavan valkeaa -blogi on siis sisustusblogi, josta löytyy sisustusvinkkejä, diy-ideoita ja paljon kuvia kotini sisustusratkaisuista. Tykkään valtavasti kaikesta sisustamiseen liittyvästä, ja oman kodin laittaminen kauniiksi on minulle erityisen rakas harrastus. Välillä meillä remppaillaan ja toisinaan taas inspiroidutaan uusista sisustustrendeistä. Kierrän ahkerasti sisustustapahtumia, ja vinkkailen niistä myös tietysti tänne 🙂 Pidän kovasti myös matkustamisesta, joten matkakuvat ja tunnelmat tulevat myös maustamaan tätä blogia.

Kotimme on kolmio ja täällä on 64 neliötä. Meitä asuu täällä minä, mies ja Jackrusselinterrieri Curro. Curro tulee varmasti vilahtelemaan kuvissa, joten niinpä hän pääsi mukaan jo tähän esittelypostaukseen :))

 

curro

vierashuone

Nämä ensimmäisen postauksen kuvat on otettu vieras-/työhuoneesta, sillä pitihän sisustusblogiin saada heti sisustuskuvia mukaan! Näissä tunnelmissa siis kohti kesää :))

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *