Muu koti

1-vuotissynttärit: koristelu ja tarjottavat

Vietimme pari viikkoa sitten poikamme 1-vuotis syntymäpäiväjuhlia ja lupailin kuvia juhlahumusta myös tänne blogiin. Tässäpäs siis kurkkaus juhliimme, koristeluihin ja tarjottaviin. Instagram storya seuravaat pääsivät mukaan kokkaustunnelmiin, joka muuten oli aikamoista puuhaa yksivuotiaan touhutessa mukana 🙂 Siinä piti kyllä keksiä kaikkea viihdykettä pikku miehelle kattilan paukuttelusta säilytysrasialaatikon purkuun ja tutkimiseen. Mutta kaikki oli kyllä melkein valmista, kun vieraat lauantai aamupäivästä meille saapuivat.

Tein tarjottavaksi Omar -juustokakun, kuppikakkuja, pororieskarullia, karjalanpiirakoita ja munavoita. Lisäksi leivoin omat sämpylät ja grillasimme päivällä vielä porukalle herkkuhampurilaiset pekoni-/sipulihillokkeen kera. Mielestäni tarjottavaa oli ihan sopivasti, mitä nyt makeita leivonnaisia jää aina yli.

 

1v synttärit koristelu

 

Juustokakkua koristi Schleich -merkin kirahvi, joka pääsi tietysti kakun koristeena olon jälkeen leikkeihin mukaan. Tuo minun kuppikakku tarjotin näyttää melkoiselta Pisan tornilta, mutta pysyi se pystyssä koko juhlien ajan, heh!

 

1v synttärit koristelu

 

Iso kultainen ykkönen piti tietysti hankkia ja lisäksi ikkunoita koristi vielä kultainen ”Happy Birthday” -banneri. Sen laitoinkin takaisin pakettiin, jotta voin käyttää sitä myös tulevina synttäreinä.

 

1v synttärit koristelu1v synttärit koristelu1v synttärit koristelu1v synttärit koristelu1v synttärit koristelu

 

Aamupäivän herkuttelun ja leikkien jälkeen oli ihana puraista kunnon hampparit. Olemme hankkineet Big Green Egg -hiiligrillin ja sillä tulee ihan parasta grilliruokaa!

 

1v synttärit koristelu1v synttärit koristelu

 

Lahjaksi annoimme pikku miehelle Vilacin potkuauton, jonka kaverina otin myös viralliset yksivuotiskuvat. Synttäri asuna meillä oli kuvan vaatteet.

Oli kyllä mahtavat juhlat ja illalla tuli nopsaa uni, meillä kaikilla 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *